Ενίσχυση στην άμυνα για ΠΑΣ

18:24 19/8/2013 - Πηγή: AEK365

Στην άμυνα ενισχύθηκε ο ΠΑΣ Γιάννινα, καθώς ανακοίνωσε την απόκτηση του 24χρονου διεθνή Σλοβένου Αντράζ Στρούνα για τρία χρόνια, ο οποίος αγωνίζεται σε όλες τις θέσεις.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα

Η Π.Α.Ε. ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον Διεθνή Σλοβένο ποδοσφαιρστή Andraz Struna για τα επόμενα τρία χρόνια.

«Να δικαιώσω πρόεδρο και προπονητή»

Μετά την υπογραφή του συμβολαίου του ο παίκτης μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του «Άγιαξ» και τόνισε πως θα δώσει... ό,τι έχει

και δεν έχει για να δικαιώσει τον πρόεδρο και τον προπονητή του συλλόγου.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που υπέγραψα στον ΠΑΣ γιατί μου αρέσουν οι ομάδες που έχουν φιλοδοξίες και από την πρώτη στιγμή που ήρθα εδώ βρήκα ανθρώπους με φιλοδοξίες. Θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για να δικαιώσω τον πρόεδρο και τον προπονητή για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν και με επέλεξαν να έρθω στην ομάδα», ήταν τα λόγια του.

Ποιος είναι

Ο Αντράζ Στρούνα έχει γεννηθεί στις 23 Απριλίου 1989, έχει ύψος 1,85 και αγωνίζεται σε όλες τις θέσεις της άμυνας. Είναι διεθνής με την Εθνική ομάδα της Σλοβενίας, με την οποία αγωνίσθηκε και στον πρόσφατο αγώνα με αντίπαλο την Φιλανδία. Προηγούμενη ομάδα του ήταν η Κρακοβία Πολωνίας.

Keywords
Τυχαία Θέματα