Ενημέρωση ζητά ο Τομπούλογλου

19:44 3/7/2013 - Πηγή: AEK365

Με επιστολή του ο επικεφαλής της Ανεξάρτητης Δημοτικής Παράταξης «Καλημέρα όμορφη Πόλη», κος Χαράλαμπος Τομπούλογλου - Λεωνιδόπουλος ζήτησε από τους Κοτσάτο και Σγουρό ενημέρωση για την μέχρι σήμερα πορεία των διεργασιών που γίνονται για την κατασκευή του γηπέδου της ΑΕΚ. Όπως αναφέρει στην επιστολή θέλει μια συνάντηση όπου θα του δοθούν οι απαραίτητες πληροφορίες για το στάδιο της προσπάθειας αλλά και το νομικό και πολεοδομικό πλαίσιο που προβλέπεται

να κινηθεί αυτή» όπως χαρακτηριστικά αναφέρει. Αξίζει να σημειωθεί ότι πρόκειται για συνωνυμία δεν και πρόκειται για τον κ.Τομπούλογλου που συμμετείχε στην κίνηση των 131 κατά της ανέγερσης του γηπέδου. Μάλιστα με δηλώσεις της είχε ταχθεί υπέρ της κατασκευής γηπέδου.


Η επιστολής αναφέρει:
ΠΡΟΣ:

α)κ. Κωνσταντίνο Κοτσάτο Πρόεδρο Ερασιτεχνικής Α.Ε.Κ Λεωφόρος Δεκελείας 138 -140 Νέα Φιλαδέλφεια
β)κ. Ιωάννη Σγουρό Περιφερειάρχη Αττικής
Λεωφόρος Συγγρού 15 - 17

Νέα Φιλαδέλφεια, 1 Ιουλίου 2013

Θέμα: Ενημέρωση σχετικά με την κατασκευή του γηπέδου της Α.Ε.Κ.

Κύριοι,

Ορμώμενος από την θεσμική μου ιδιότητα σαν επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης με την Ανεξάρτητη Δημοτική Παράταξη «Καλημέρα Όμορφη Πόλη», με την παρούσα επιστολής επικοινωνώ μαζί σας προκειμένου να σας γνωρίσω ότι επιθυμώ να ενημερωθώ σχετικά με τις διεργασίες που έχουν δρομολογηθεί ως προς την κατασκευή του νέου γηπέδου της Α.Ε.Κ. στον ιστορικό χώρο της φυσικής έδρας της ομάδας, την Νέα Φιλαδέλφεια.

Όπως είναι γνωστό στην τελευταία απόπειρα κατασκευής του γηπέδου το 2003, η βούληση των τότε υπευθύνων να προβούν στην δημιουργία γηπέδου με εμπορικές χρήσεις, πέρα όμως από τα όσα προέβλεπε η τότε ισχύουσα Νομοθεσία, δημιούργησε την εύλογη αντίδραση των κατοίκων της πόλης προκειμένου να διαφυλάξουν την ποιότητα της ζωής τους. Η απόφαση του ΣτΕ που δικαίωσε την προσφυγή τους, σίγουρα δημιουργεί ένα προηγούμενο στην όποια μελλοντική προσπάθεια για επανάληψη παρόμοιων ενεργειών.

Πιστεύοντας ότι η ελλιπής ενημέρωση, ως παραπληροφόρηση, που επιχειρείται το τελευταίο χρονικό διάστημα, από τον αθλητικό κυρίως τύπο, σχετικά με την βούληση της Α.Ε.Κ. να επιχειρήσει εκ νέου την κατασκευή του γηπέδου, δημιουργεί ανησυχία σε σημαντική ομάδα δημοτών για τα πλαίσια που κινείται αυτή η προσπάθεια, ζητάω από εσάς να ενημερωθώ επίσημα για το τι ισχύει μέχρι σήμερα σχετικά με το θέμα.

Η σωστή, έγκυρη και κυρίως έγκαιρη ενημέρωση μου, πιστεύω ότι θα συμβάλλει θετικά στην ευόδωση αυτής της προσπάθειας, αφού δυστυχώς η ενημέρωση από πλευράς της κας Δημάρχου για τις όποιες επαφές έχουν γίνει μεταξύ των ενδιαφερομένων μερών, είναι ανύπαρκτη.

Επειδή σαν θεσμικός παράγοντας του δήμου δέχομαι τις οχλήσεις και την πίεση των δημοτών, επιθυμώ να παρέχω προς αυτούς έγκυρη ενημέρωση πάνω στο θέμα. Πιστεύω ότι μια συνάντηση σε χρόνο και τόπο που θα καθορίσετε εσείς, προκειμένου να λάβω τις όποιες πληροφορίες μπορείτε να μου δώσετε, θα αποβεί μακροπρόθεσμα εποικοδομητική στην ευόδωση της προσπάθειας, αφού αυτή είναι και η δική μου επιθυμία.

Μια συνάντηση όπου θα μου δοθούν οι απαραίτητες πληροφορίες για το στάδιο της προσπάθειας αλλά και το νομικό και πολεοδομικό πλαίσιο που προβλέπεται να κινηθεί αυτή.

Με τιμή
Χαράλαμπος Τομπούλογλου - Λεωνιδόπουλος

Keywords
Τυχαία Θέματα