Έμφραγμα στο κρύο για τη Σίτι

20:58 21/10/2014 - Πηγή: AEK365

CHAMPIONS LEAGUE-5ος ΟΜΙΛΟΣ-3η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ-ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ: 2-2
Γήπεδο: Arena Khimki

Αυτοκτόνησε η Σίτι... Οι «πολίτες» βρέθηκαν να νικούν με 2-0 μέσα στην έδρα της ΤΣΣΚΑ, ωστόσο κόλλησαν στο 2-2 κι έμειναν χωρίς νίκη στο Τσάμπιονς Λιγκ. Φωνάζουν για το πέναλτι της ισοφάρισης οι Άγγλοι.

Στο 7ο μόλις λεπτό, o Μούσα βρήκε χώρο έξω από την περιοχή και δοκίμασε

το σουτ, με την μπάλα να περνά λίγο άουτ, ενώ και στο 10' ο Τόσιτς σούταρε αλλά η μπάλα δεν του έκανε το χατίρι. Στο 14ο λεπτό, ο Σαμπαλέτα κατέβασε όμορφα με το στήθος κι έκανε το σουτ με το αριστερό, με την μπάλα να περνά ξυστά από το δοκάρι του Ακινφέεφ, ενώ στο 29' κόντρα στη ροή του ματς, η Σίτι άνοιξε το σκορ. Ο Σίλβα έβγαλε κάθετα στον Ντζέκο, που έδωσε γκολ πάρε βάλε στον Αγουέρο κι εκείνος σε κενή εστία έκανε το 1-0. Και πριν προλάβει να συνέλθει η ΤΣΣΚΑ, δέχτηκε και 2ο γκολ στο 38ο λεπτό. Ο Τουρέ έβγαλε τη μπαλιά, ο Σαμπαλέτα από θέση οφσάιντ έκανε το γύρισμα στον Αγουέρο με το κεφάλι κι εκείνος σούταρε διαγώνια. Ο Μίλνερ έβαλε την προβολή στο δεύτερο δοκάρι κι έκανε το 2-0. Με τη σέντρα, η Σίτι βγήκε στην κόντρα, ο Κολάροφ έκανε τη σέντρα από αριστερά, ο Ντζέκο ανατράπηκε πριν βρει την μπάλα αλλά ο ρέφερι δεν έδωσε το πέναλτι και ο Μίλνερ με πλασέ στο δεύτερο δοκάρι πέτυχε το δοκάρι της ΤΣΣΚΑ.

Στο 59ο λεπτό, ο Νάτχο έπιασε το σουτ έξω από την περιοχή, με την μπάλα να περνά λίγο άουτ, ενώ στο 63' ο Ερεμένκο έπιασε ένα πολύ όμορφο σουτ στην κίνηση αλλά η μπάλα έφυγε μόλις άουτ και τελικά στο 65' οι Ρώσοι μείωσαν σε 2-1. Ο Τόσιτς βρήκε κάθετα τον Μούσα, εκείνος γύρισε για τον Ντουμπιά που σχεδόν σε κενή εστία μείωσε σε 2-1. Η ΤΣΣΚΑ προσπάθησε κι άλλο στη συνέχεια και στο 87' κέρδισε πέναλτι σε βουτιά του Ντουμπιά και ο Νάτχο από τα 11 μέτρα έκανε το 2-2.

ΤΣΣΚΑ: Ακινφέεφ, Φερνάντες, Ιγκνάσεβιτς, Β.Μπερεζούτσκι, Α.Μπερεζούτσκι (46' Ντουμπιά, 90' Κάουνα), Σενίκοφ, Τόσιτς (70' Εφρέμοφ), Μιλάνοφ, Ερεμένκο, Νάτχο, Μούσα.

ΣΙΤΙ: Χαρτ, Κομπανί, Σαμπαλέτα, Κολάροφ, Μανγκαλά, Μίλνερ, Φερνάντο (87' Γιόβετιτς), Τουρέ, Σίλβα (78' Φερναντίνιο), Ντζέκο (71' Νάβας), Αγουέρο.

Keywords
Τυχαία Θέματα