Έμφραγμα για τη Φιορεντίνα

23:43 30/9/2013 - Πηγή: AEK365

SERIE A'- 6η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ- ΠΑΡΜΑ: 2-2
Γήπεδο: Αρτέμιο Φράνκι

Έμφραγμα στις καθυστερήσεις για την Φιορεντίνα που βρέθηκε κοντά σε μια μεγάλη ανατροπή αλλά τελικά έμεινε στο 2-2 με την Πάρμα.

Στο 6ο μόλις λεπτό, ο Νέτο απέκρουσε άσχημα το σουτ του Κασάνι αλλά στη συνέχεια ο Παλαντίνο έχασε το άχαστο εξ επαφής, ενώ στο 12 το τακουνάκι του Παλαντίνο πέρασε μόλις άουτ. Στο 21ο λεπτό το γυριστό του Ακουϊλάνι έξυσε το δοκάρι του Μιράντε, ενώ τρία

λεπτά μετά η κεφαλιά του Βόλσκι πέρασε λίγο άουτ. Στο 25' ο Νέτο απέκρουσε δύσκολα το σουτ του Παλαντίνο, ενώ στο 30' το σουτ του Ρονκάλια πέρασε μόλις άουτ. Η Πάρμα πήρε τελικά το προβάδισμα στο 45ο λεπτό, καθώς ο Γκαργκάνο έκανε το σουτ, η μπάλα βρήκε στον Ροντρίγκες κι άλλαξε πορεία με αποτέλεσμα να καταλήξει στα δίχτυα του Νέτο .

Στο 59ο λεπτό ο Μιράντε απέκρουσε εντυπωσιακά το σουτ του Αλόνσο και στο 64' ο Ροντρίγκες μετά από κόρνερ έκανε τα 1-1. Οι «βιόλα» συνέχισαν να πιέζουν και στο 77' μετά από όμορφη ενέργεια του Πισάρο, η μπάλα έφτασε στον Βάργκας που ε όμορφο γυριστό έκανε το 2-1. Η Πάρμα πίεσε και στο 90+2' ο Οκάκα έκανε το γύρισμα από δεξιά και ο Γκόμπι με κεφαλιά εξ επαφής έκανε το 2-2.

ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ: Νέτο, Ρονκάλια (74' Κουαδράδο), Ροντρίγκες, Σάβιτς, Αλόνσο, Πισάρο, Ακουϊλάνι, Χοακίν, Βαλέρο, Βόλσκι (46' Βάργκας), Ρόσι (36' Ρέμπιτς).

ΠΑΡΜΑ: Μιράντε, Κασάνι (85'Ο κάκα), Λουκαρέλι, Φελίπε, Μπιαμπιανί, Παρόλο, Μαρκιόνι, Γκαργκάνο, Γκόμπι, Κασάνο (73' Ρόζι), Παλαντίνο (65' Σανσόνε)

Keywords
Τυχαία Θέματα