Έμερι: Μόνο με την καρδιά μας

08:22 2/5/2014 - Πηγή: AEK365

Η Σεβίλλη με γκολ στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων μέσα στο "Μεστάγια" πήρε την πρόκριση για τον μεγάλο τελικό του Europa League με τον Ουνάι Έμερι να σημειώνει πως μόνο η καρδιά βοήθησε την ομάδα του να ξεπεράσει τις δυσκολίες και να πάρει την πρόκριση.
Η Βαλένθια προηγήθηκε 3-0 ανατρέποντας το 2-0 του πρώτου αγώνα αλλά η Σεβίλλη στις καθυστερήσεις πήρε την πρόκριση με το εκτός έδρας γκολ

και ο ευτυχισμένος Έμερι δήλωσε μετά το 3-1: "Είναι μοναδικός ο τρόπος με τον οποίο προκριθήκαμε. Σήμερα, μόνο η καρδιά ήταν αυτή που μας έκανε να ξεπεράσουμε τις δυσκολίες που είχαμε στον αγώνα".
Με το σφύριγμα της λήξης, ο Έμερι έτρεξε ενθουσιασμένος μέσα στον αγωνιστικό χώρο και όπως είπε: "Είναι φυσικός ο τρόπος που πανηγύρισα. Έτσι μου βγήκε".
Για τον τελικό σε δυο εβδομάδες στο Τορίνο, ο Έμερι δήλωσε: "Δεν με νοιάζει ποιος είναι ο αντίπαλος. Απλά πρέπει να απολαύσουμε αυτό που μας συμβαίνει. Θα είναι ένας πολύ ωραίος αγώνας. Εύχομαι στην Βαλένθια καλή τύχη και να προχωρήσει μπροστά. Έπαιξε πολύ καλά σήμερα. Δεν μπορώ να μπω στη θέση των παικτών της. Είναι πολύ δύσκολο να εξηγήσεις τι έγινε".

Keywords
Τυχαία Θέματα