«Εμείς έχουμε τον πρώτο λόγο»

11:35 3/12/2011 - Πηγή: AEK365

Μετά από δυο σερί ήττες, ο ΟΦΗ επιδιώκει να επιστρέψει στις νίκες στον εντός έδρας αγώνα κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης με τον Νίκο Αναστόπουλο να ξεκαθαρίζει πως η κρητική ομάδα έχει τον πρώτο λόγο για την νίκη.

Σε δηλώσεις του στην NOVA, ο προπονητής του ΟΦΗ όταν ρωτήθηκε για την παρουσία του Τσιώλη στον πάγκο του Αστέρα Τρίπολης τόνισε: "Πάντα μια αλλαγή προπονητή έχει θετικά αποτελέσματα. Ο Αστέρας είναι ανεβασμένος,

δεν το αμφισβητεί κανένας αυτό, αλλά εμείς ασχολούμαστε με την δική μας ομάδα γιατί αυτό το ματς είναι κλειδί για τα υπόλοιπα. Εμείς έχουμε τον πρώτο λόγο, από εμάς θα εξαρτηθεί, αν είμαστε αυτοί που πρέπει δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα".
Για την πορεία του ΟΦΗ μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα, ο Αναστόπουλος δήλωσε: "Μπορέσαμε και ξεπεράσαμε πολύ καλά, όσον αφορά την συγκομιδή των βαθμών, έξι πολύ δύσκολα παιχνίδια, αφού παίξαμε σε έδρες όπως η Τούμπα, το Καραϊσκάκη και το Ολυμπιακό Στάδιο, και υποδεχτήκαμε ομάδες όπως η ΑΕΚ και ο Άρης. Εντούτοις κατορθώσαμε και πήραμε βαθμούς, που κανείς δεν πίστευε. Σημασία έχει τώρα ότι αρχής γενομένης από το Σάββατο γίνεται πιο βατό το πρόγραμμα, όχι εύκολο γιατί δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδια, αλλά πιο βατό. Το προσεχές παιχνίδι είναι πολύ δύσκολο, ο Αστέρας παρουσιάζεται ανεβασμένος και είναι επικίνδυνος. Πρέπει να δείξουμε καλή εικόνα, να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό, να βοηθάει ο ένας τον άλλο και γενικά να εμφανίσουμε όλα τα στοιχεία που έχουμε ως ομάδα".

Keywords
Τυχαία Θέματα