Εμάνουελσον: Ανακούφιση η διακοπή

14:52 11/10/2012 - Πηγή: AEK365

Η ήττα στο ντέρμπι του Μιλάνου, και μάλιστα εντός έδρας, έχει βαρύνει πολύ το κλίμα στα αποδυτήρια της Μίλαν και η διακοπή του πρωταθλήματος λόγω των υποχρεώσεων των εθνικών ομάδων αποτέλεσε μια ανακούφιση για τον Ούρμπι Εμάνουελσον, όπως παραδέχτηκε ο ίδιος, καθώς του δόθηκε η ευκαιρία να φύγει για λίγο από την Ιταλία και την γκρίνια των οπαδών της Μίλαν.

Σε δηλώσεις του ο Εμάνουελσον ρωτήθηκε αν η διακοπή του πρωταθλήματος θα κάνει καλό ή κακό στην Μίλαν με τον Ολλανδό διεθνή μπακ να απαντά: "Για μένα ήταν μια ανακούφιση

να φύγω από την Ιταλία και να αφήσω πίσω μου για λίγο την άσχημη κατάσταση που ζούμε στην Μίλαν. Θα ασχοληθώ με την εθνική ομάδα για τις επόμενες μέρες και ελπίζω να επιστρέψω στην ομάδα μου με καθαρό μυαλό. Πρέπει να βρούμε λύσεις σε πολλά ζητήματα και αυτό δεν θα είναι εύκολο".
Για την κατάσταση στην Μίλαν, ο Εμάνουελσον δήλωσε: "Είμαστε σε πολύ δύσκολη θέση. Η απόδοση μας δεν είναι αυτή που θα έπρεπε και τα αποτελέσματα δεν είναι με το μέρος μας. Πρέπει το γρηγορότερο δυνατό να βρούμε την αγωνιστική μας ταυτότητα και να δώσουμε επιτέλους χαρά στον κόσμο μας. Προερχόμασταν από μια νίκη κόντρα στην Ζενίτ και όλοι περιμέναμε να είναι αυτό το παιχνίδι που θα σηματοδοτούσε την επιστροφή μας στις καλές εμφανίσεις. Δυστυχώς ήρθε η ήττα από την Ίντερ και μας έριξε πίσω στην κατάσταση που ήμασταν πριν το ματς του Τσάμπιονς Λιγκ. Το κακό είναι πως με βάση την απόδοση μας δεν έπρεπε να χάσουμε από την Ίντερ. Ίσως ούτε και να νικήσουμε θα έπρεπε".

Keywords
Τυχαία Θέματα