Ελπίζουν σε πρόκριση στον ΟΣΦΠ

08:50 24/11/2011 - Πηγή: AEK365

Ο Ολυμπιακός κέρδισε μέσα στην Μασσαλία την Μαρσέιγ με 1-0 και την τελευταία αγωνιστική θέλει νίκη δική του επί της Άρσεναλ και να μην κερδίσει η Μαρσέιγ στο Ντόρτμουντ για να περάσει στους "16" του Τσάμπιονς Λιγκ με τους παίκτες του Ολυμπιακού να εμφανίζονται ικανοποιημένοι και πιο αισιόδοξοι μετά την νίκη στο "Βελοντρόμ".

Σε δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα ο Όλοφ Μέλμπεργκ τόνισε: "Επιτέλους πήραμε το αποτέλεσμα

που αξίζαμε. Είχαμε κάνει και άλλα καλά ματς και δεν τα είχαμε καταφέρει. Σήμερα ήμασταν πιο τυχεροί από τις άλλες φορές και κερδίσαμε. Η αλήθεια είναι ότι στο Τσάμπιονς Λιγκ ήμασταν πιο διστακτικοί στα παιχνίδια που είχαμε δώσει, σήμερα όμως μπήκαμε πολύ καλά και πήραμε την νίκη".

Από την πλευρά του ο Γιάννης Μανιάτης δήλωσε: "Παίξαμε πολύ καλά. Είχαμε ευκαιρίες και παρά το γεγονός ότι στο τέλος δεχθήκαμε πίεση, φτάσαμε στην νίκη. Είχαμε και τον Μέγιερι σε πολύ καλή μέρα. Ο αγώνας με την Άρσεναλ είναι ένας τελικός. Θέλουμε και την βοήθεια του κόσμου μας, όπως την είχαμε και σήμερα. Πρέπει να έχουμε το πάθος και τα τρεξίματα που είχαμε σήμερα και μας έδωσαν την νίκη. Έτσι μπορούμε να νικήσουμε την Άρσεναλ".

Ο τερματοφύλακας του Ολυμπιακού Μπάλας Μέγιερι δήλωσε: "Κάναμε μια εξαιρετική εμφάνιση και πήραμε μια σπουδαία νίκη. Μπήκαμε καλά στο πρώτο ημίχρονο και θα μπορούσαμε να έχουμε σκοράρει από τότε. Σημασία έχει όμως ότι πήραμε αυτή την νίκη. Δεν έχω να πω κάτι για την εμφάνιση μου, είναι μια νίκη που την πήρε όλη η ομάδα. Κάθε ματς που περνάει αισθάνομαι και πιο δυνατός και γεμίζω αυτοπεποίθηση".

Keywords
Τυχαία Θέματα