Ελπίζει σε... 4ποντο η Εθνική

08:46 10/9/2013 - Πηγή: AEK365

Απόψε στο "Γ. Καραϊσκάκης" η Εθνική Ελλάδας υποδέχεται την Λετονία με αποκλειστικό στόχο την νίκη και ελπίζει πως η Σλοβακία θα της κάνει και δεύτερο "δώρο" στο ματς με την Βοσνία.
Το Σάββατο, οι Σλοβάκοι κέρδισαν μέσα στην Βοσνία και επέτρεψαν στην ελληνική ομάδα, μετά την νίκη της στο Λιχτενστάιν, να βρεθεί στην πρώτη

θέση μαζί με τους Βόσνιους. Αν η Βοσνία δεν κερδίσει απόψε την Σλοβακία, η Εθνική Ελλάδας θα βρεθεί μόνη πρώτη και θα είναι πολύ κοντά στην απευθείας πρόκριση στα τελικά του Μουντιάλ της Βραζιλίας.
Ωστόσο, το μυαλό όλων των Ελλήνων διεθνών είναι στο παιχνίδι με την Λετονία και ο Φερνάντο Σάντος ελπίζει να μην δει ξανά την κακή εικόνα που είχε η ομάδα στο πρώτο μέρος το Σάββατο στο Βαντούζ. Ο Πορτογάλος ομοσπονδιακός τεχνικός δεν έχει δείξει τις προθέσεις του για την ενδεκάδα αν και τις προηγούμενες μέρες φαινόταν πως θα προχωρήσει σε αλλαγές.
Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Καρνέζης, δεξί μπακ θα παίξει ο Τοροσίδης, στόπερ θα είναι ο Παπασταθόπουλος με τον Σιόβα και αριστερό μπακ θα παίξει ο Τζαβέλλας στην θέση του τιμωρημένου Χολέβας. Στα χαφ θα είναι ο Μανιάτης με τον Κατσουράνη, στις πτέρυγες ο Σαλπιγγίδης με τον Νίνη και ο Σαμαράς θα είναι λίγο πιο πίσω από τον Μήτρογλου.
Για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα θα παραταχθεί η Λετονία που έχει νέο ομοσπονδιακό προπονητή, τον Μάριαν Πάχαρς.

Πρόγραμμα
Λιθουανία-Λιχτενστάιν (18:30)
Σλοβακία-Βοσνία (21:15)
Ελλάδα-Λετονία (21:45)

Βαθμολογία / Ομάδα Αγώνες (Γκολ) Βαθμοί

1. Βοσνία/Ερζεγοβίνη 7 (23-4) 16
2. Ελλάδα 7 (8-4) 16
3. Σλοβακία 7 (8-5) 12
4. Λετονία 7 (8-15) 7
5. Λιθουανία 7 (5-10) 5
6. Λιχτενστάιν 7 (3-17) 2

Keywords
Τυχαία Θέματα