Ελπίζει ο ΑΠΟΕΛ, εντυπωσιακή η Μακάμπι

22:02 7/11/2013 - Πηγή: AEK365

EUROPA LEAGUE- 6ος ΟΜΙΛΟΣ- 4η αγωνιστική

ΑΠΟΕΛ- ΜΠΟΡΝΤΟ: 2-1

ΓΗΠΕΔΟ: ΓΣΠ

Νίκη ελπίδας για τον ΑΠΟΕΛ ο οποίος επικράτησε με 2-1 της Μπορντό.Η κυπριακή ομάδα ξεκίνησε εξαιρετικά το ματς καθώς στο 13' ο Αλεξάνδρου εκτέλεσε απευθείας φάουλ και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Στις

καθυστερήσεις όμως του ημιχρόνου ο Σανέ με κεφαλιά ισοφάρισε. Μόλις στο 49' στο δεύτερο μέρος οι δύο ομάδες έμεινα με δέκα. Ο Νγκουεμό μάρκαρε σκληρά τον Μπούντιμιρ ο οποίος στη συνέχεια τον χτύπησε με τον διαιτητή να δείχνει κόκκινη και στους δύο. Πέντε λεπτά μετά ο ΑΠΟΕΛ σκόραρε με τον Μοράις και πήρε και πάλι κεφάλι στο σκορ.

ΑΠΟΕΛ: Πάρντο, Ολιβέιρα, Μπόρντα, Μάριο Σέρχιο, Καμπράλ, Χαραλαμπίδης (55'Σωτηρίου), Αλεξάνδρου (37'Μπενασούρ), Βινίσιους, Νούνο Μοράις, Αλωνεύτης (86'Σολωμού), Μπούντιμιρ.

ΜΠΟΡΝΤΟ: Καρασό, Μπρεσέ, Σανέ, Νγκουεμό, Φομπέρ, Σερτίκ, Πούντζε, Ομπράνιακ (69'Μπελιόν), Ρολάν (69'Σαϊβέ), Μορίς, Μπελάι, Ζουσίε (69'Σακό).

ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ- ΑΪΝΤΡΑΧΤ ΦΡ.: 4-2

ΓΗΠΕΔΟ: Μπλούμφιλντ

Η Μακάμπι επικράτησε με 4-2 της Άιντραχτ και έκανε τεράστιο βήμα πρόκρισης.

Οι Ισραηλινοί έκαναν το 1-0 στο 15ο λεπτό με σκόρερ τον Ζάχαβι και στο 30' ο Ιτζάκι με κεφαλιά τους έδωσε προβάδισμα δύο γκολ. Μόλις πέντε λεπτά μετά ο Ιτζάκι χτύπησε και πάλι γράφοντας το 3-0. Η Άιντραχτ κατάφερε να μειώσει στο 63' με κεφαλιά του Λάκιτς και τέσσερα λεπτά μετά να πετύχει και δεύτερο γκολ χάρη στην εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Μέιερ. Η Μακάμπι όμως αντέδρασε και όμως μόνο δεν έχασε τη νίκη αλλά στις καθυστερήσεις έκανε το 4-2 με πέναλτι του Ζάχαβι.

ΜΑΚΑΜΠΙ: Πάμπλο, Χαρούς, Τιμπί, Κάρλος Γκαρσία, Γεϊνί, Άινμπιντερ, Μίτροβιτς, Άλτμαν, Ζάχαβι, Ιτζάκι (72'Ράντι), Νταμπούρ.

ΑΪΝΤΡΑΧΤ: Τραπ, Ρους, Ζαμπράνο, Τζάκπα (90'Οτσίπκα), Μπαμπά, Ινούι, Μέιερ, Άιγκνερ (65'Κάντλετς), Σρεκ, Φλουμ, Λάκιτς (78'Χοσέλου).

Keywords
Τυχαία Θέματα