Ελληνική πρεμιέρα στο Europa League

09:12 18/9/2014 - Πηγή: AEK365

Παναθηναϊκός-Ντιναμό Μόσχας (20:00, ΑΝΤ1)

Στα δύσκολα από την αρχή μπαίνει ο Παναθηναϊκός που υποδέχεται τη Ντιναμό Μόσχας με στόχο τη νίκη προκειμένου να ξεκινήσει θετικά τις υποχρεώσεις του στη φάση των ομίλων.
Ο Γιάννης Αναστασίου έχει ζητήσει προσοχή στις στημένες φάσεις και στις κινήσεις των μέσων της ρωσικής ομάδας. Ο προπονητής του Παναθηναϊκού θα παρατάξει την ομάδα του με 4-2-3-1 έχοντας

τον Κοτσόλη στο τέρμα, τους Σίλντενφελντ και Μέντες στο κέντρο της άμυνας με τους Νάνο και Τριανταφυλλόπουλο στα άκρα. Λαγός και Πράνιτς θα είναι τα δύο κεντρικά χαφ, ο Ζέκα στα δεξιά και ο Ντίνας αριστερά θα τους πλαισιώνουν, ενώ ο Ατζαγκούν θα κινείται πίσω από τον Καρέλη. Πάντως δεν θα πρέπει να αποκλειστεί το ενδεχόμενο να ξεκινήσουν Κλωναρίδης και Πέτριτς.
Στην 20μελή αποστολή πέρα από τους προαναφερθέντες βρίσκονται οι Στιλ, Αναγνωστόπουλος, Μπούρμπος, Κουτρουμπής, Χουχούμης, Δώνης και Μπαϊράμι, ενώ εκτός έμειναν οι τραυματίες Ρισβάνης, Σπυρόπουλος και Μπεργκ, όπως και ο Μπούι για λόγους τακτικής.
Η Ντιναμό θα παραταχθεί με 4-2-3-1, αλλά χωρίς τρία μεγάλα ονόματα, τους Βαλμπουενά και Βενκέρ, για τους οποίους δαπανήθηκαν συνολικά 13 εκατ. ευρώ, αλλά και τον διεθνή με τη Ρωσία Ντενίσοφ. Ο Μπερεζόφσκι θα είναι στο τέρμα, Μπίτνερ και Μανόλεφ θα καλύπτουν τα άκρα της άμυνας με τους Σάμπα και Ντάγκλας στόπερ, Νομπόα και Γιουσούποφ θα είναι τα κεντρικά χαφ, Τζούτζακ, Κοκόριν και Ιόνοφ θα είναι η τριάδα μπροστά τους, ενώ ο Κουράνι θα είναι ο σέντερ φορ της ομάδας του Στάνισλαβ Τσερτσέσοφ.

ΠΑΟΚ-ΝΤΙΝΑΜΟ ΜΙΝΣΚ (22:05, Novasports 2)

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τη Ντιναμό Μινσκ με στόχο να αποδείξει στο γήπεδο πως είναι το φαβορί κόντρα στην ομάδα της Λευκορωσίας.
Ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Άγγελος Αναστασιάδης, δεν υπολογίζει τους Μαντούρο, Κωνσταντινίδη και Γκολάσα. Έτσι θα τοποθετήσει κάτω από τα δοκάρια τον Γλύκο, ο οποίος μπροστά του - από δεξιά προς αριστερά - θα έχει τους Κίτσιου, Βίτορ, Σκόνδρα και Ρατς.
Ως αμυντικά χαφ θα αγωνιστούν οι Κάτσε και Τζιόλης, με τους Μακ και Σαλπιγγίδη στα Πλάγια. Το επιθετικό δίδυμο θα αποτελέσουν ο Αθανασιάδης με τον Περέιρα, εφόσον ο τελευταίος δεν προφυλαχθεί. Την αποστολή συμπληρώνουν οι Γιακουμής, Μάρτενς, Κατσικάς, Σπυρόπουλος, Κουλούρης, Τζανδάρης και Παπαδόπουλος.
Στο απέναντι στρατόπεδο, ο Ζουραβέλ δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα. Την ενδεκάδα θα αποτελέσουν οι Γκούτορ, Κοντσεβόι, Μπαγκουρά, Πολίτεβιτς, Κάρποβιτς, Νίκολιτς, Σίμοβιτς, Βερετίλο, Στάσεβιτς, Αντάμοβιτς και ο πρώην παίκτης του Άρη, Ουντότζι.

Μπεσίκτας-Αστέρας Τρίπολης (22:05, Novasports 1)

Το ονειρεμένο ταξίδι του Αστέρα Τρίπολης στο Europa League συνεχίζεται με την ομάδα του Στάικου Βεργέτη, έπειτα από την πρόκριση επί της Μάιντς, να έχει φιλοδοξίες για ακόμα καλύτερα πράγματα. Πάντως, η πρεμιέρα του Αστέρα Τρίπολης στους ομίλους είναι δύσκολη καθώς καλείται να αντιμετωπίσει στην Κωνσταντινούπολη την δυνατή Μπεσίκτας.
Ο Στάικος Βεργέτης δεν θα έχει στη διάθεση του τους Κουρμπέλη και Τορμένα και θα παρατάξει την ομάδα με τερματοφύλακα τον Κοσίτσκι, ο οποίος μπροστά του - από δεξιά προς αριστερά - θα έχει τους Λούι, Γκοϊάν, Ζησόπουλο και Παντελιάδη.
Ως αμυντικά χαφ θα αγωνιστούν οι Μουνάφο και Ουσέρο, με τους Μάσα και Μπακασέτα (ή Μπαντιμπανγκά) που έχουν περισσότερες επιθετικές πρωτοβουλίες. Ρόλο οργανωτή θα αναλάβει ο Ρόλε και ο Πάρα θα παίξει στην κορυφή της επίθεσης.
Την αποστολή συμπληρώνουν οι Θεοδωρόπουλος, Κιτόκο, Σανκαρέ, Τιε Μπι, Τσοκάνης, Νίκο, Γιαννιώτας και Μπαράλες.
Στο απέναντι στρατόπεδο, ο Σλάβεν Μπίλιτς θα χρησιμοποιήσει τους Τόλγκα, Ισμαΐλ, Πέδρο Φράνκο (Σίβοκ), Ερσάν, Μότα, Μετζίπ, Χάντινσον, Γκιοκχάν, Ογκιουζχάμ, Ολτσάι και Μπα.

Keywords
Τυχαία Θέματα