Έλληνας κατηγορεί την Ομοσπονδία της Ρουμανίας για εξαπάτηση

11:13 4/3/2014 - Πηγή: AEK365

Ο, ελληνικής καταγωγής, Τάσος Ανάγνου κατηγορεί για εξαπάτηση την Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Ρουμανίας και ζητά τα χρήματα που του οφείλονται.
Την Τετάρτη, η Εθνική Ρουμανίας αντιμετωπίζει σε φιλικό προετοιμασίας την Εθνική Αργεντινής και το 2011 ο Τάσος Ανάγνου έλαβε εξουσιοδότηση από την ρουμανική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία προκειμένου να διαπραγματευτεί με την πλευρά της Αργεντινής για την διοργάνωση του φιλικού προετοιμασίας.
Σύμφωνα με όσα δήλωσε ο ίδιος στον ραδιοφωνικό σταθμό GSP,

πήγε στο Μπουένος Άιρες και κατάφερε να "κλείσει" συμφωνία σε πολύ καλή τιμή.
Όπως δήλωσε ο Τάσος Ανάγνου: "Η Ομοσπονδία δεν μπορούσε να κάνει τους Αργεντινούς να πέσουν κάτω από τα 1.6 εκ. Εγώ ήρθα σε συμφωνία μαζί τους για 1.2 εκ. Δεν ήταν εύκολο. Όταν θες τον Μέσι μεταξύ των παικτών, οι Αργεντινοί ζητούν ένα ποσό που δεν πέφτει κάτω από το ένα εκατομμύριο, δεν δέχονται λιγότερα. Μόνο ο Μέσι λαμβάνει ειδικό πριμ 100.000 δολάρια".
Η ρουμανική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία δεν αναγνωρίζει το συμβόλαιο που έχει υπογραφεί με τον Τάσο Ανάγνου καθώς οι υπογραφές μπήκαν όταν υπεύθυνος της Ομοσπονδίας ήταν ο Λονούτ Λουπέσκου. Οι Ρουμάνοι υποστηρίζουν πως το συμβόλαιο ακυρώθηκε ενώ ο επικεφαλής της Ομοσπονδίας, ο Μιρτσέα Σάντου, ισχυρίζεται πως το φιλικό προετοιμασίας κόντρα στην Αργεντινή θα στοιχίσει ένα εκατομμύριο ευρώ με βάση άλλο συμβόλαιο.
Από την πλευρά της, η Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Αργεντινής δικαιώνει τον Τάσο Ανάγνου ο οποίος υποστηρίζει πως στο φιλικό παιχνίδι είναι καλεσμένος από τους φιλοξενούμενους Αργεντινούς και όχι από τους Ρουμάνους.
Μάλιστα, ο Έλληνας σημειώνει επίσης το εξής: "Ξέρω τον Σάντου από το 1988. Μίλησα μαζί του στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ στο Λονδίνο. Τώρα δεν με ξέρει. Αν δεν αναγνωρίζουν την εξουσιοδότηση μου, με τι συμβόλαιο η Αργεντινή ήρθε στο Βουκουρέστι;".

Keywords
Τυχαία Θέματα