Εκτός ξανά ο Τζόνσον

17:12 24/5/2012 - Πηγή: AEK365

Η εθνική ομάδα της Αγγλίας πραγματοποίησε στο «Etihad» την πρώτη, ανοιχτή προπόνηση της προετοιμασίας της για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του καλοκαιριού και η αλήθεια είναι πως είχε μεγάλο ενδιαφέρον.
Πρώτα και κύρια για τα αγωνιστικά νέα του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος. Όπως το απόγευμα της Τετάρτης, έτσι και σήμερα το πρωί, ο Σκοτ Πάρκερ συμμετείχε σε ολόκληρο το πρόγραμμα χωρίς να αντιμετωπίσει το παραμικρό πρόβλημα με τον αχίλλειο τένοντα που τον ταλαιπώρησε πρόσφατα.
Ο Ντάνι Γουέλμπεκ που απουσίασε από την

προηγούμενη προπόνηση της εθνικής ομάδας, ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα ασκήσεων και δεν συμμετείχε στο οικογενειακό διπλό. Αντίθετα, ο Γκλεν Τζόνσον άντεξε... ελάχιστα λεπτά, με το τραυματισμένο του δάχτυλο στο πόδι να τον αναγκάζει να εγκαταλείψει το πρόγραμμα.
Από τα αξιοσημείωτα της προπόνησης, ήταν η συμμετοχή του Γκάρι Νέβιλ στο κέντρο της άμυνας των «πορτοκαλί» στο διπλό που έπαιξαν οι διεθνείς μετά το τέλος των ασκήσεων! Ο βετεράνος μπακ έδειξε πως... το ‘χει ακόμη και έπαιξε με πάθος, δίνοντας ουσιαστικά το παράδειγμα σε όλους τους υπόλοιπους.

Keywords
Τυχαία Θέματα