Εκτός Κυπέλλου η Ουντινέζε

20:26 11/1/2012 - Πηγή: AEK365

COPPA ITALIA- ΦΑΣΗ ΤΩΝ 16

ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ- ΚΙΕΒΟ: 1-2
Γήπεδο: Φρίουλι
Αποκλεισμό σοκ γνώρισε η Ουντινέζε, καθώς ηττήθηκε με 2-1 μέσα στο «Φρίουλι» από την Κιέβο και αποκλείστηκε από το Ιταλικό Κύπελλο.
Η Κιέβο ήταν πολύ καλύτερη στο πρώτο μέρος και κατάφερε να ανοίξει το σκορ μόλις στο 8'. Ο Παλόσκι συνεργάστηκε με τον Ριγκόνι και η μπάλα έφτασε στον Σαμάρκο

που πλάσαρε τον Χαντάνοβιτς. Οι φιλοξενούμενοι είχαν ακόμη μια καλή ευκαιρία με τον Παλόσκι στο 20ο λεπτό, ο οποίος πλάσαρε από καλή θέση, αλλά ο Χαντάνοβιτς είπε όχι.
Στην επανάληψη η Ουντινέζε ανέβασε στροφές και έφερε το ματς στα ίσια στο 85ο λεπτό με τον συνήθη ύποπτο, Αντόνιο Ντι Νατάλε.
Όλα έδειχνα πως το ματς θα πήγαινε στην παράταση, αλά στις καθυστερήσεις, ο Θερό έκανε το 2-1 κι έριξε στο καναβάτσο την Ουντινέζε.
ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ: Χαντάνοβιτς, Πασκουάλε, Φερονέτι (74' Τόριε), Ντανίλο, Έκστραντ, Φερνάντες, Αμπντί, Σισοκό, Περέιρα (46' Μπάστα), Ντι Νατάλε, Φαμπρίνι (46' Φλόρες)
ΚΙΕΒΟ: Πουτζιόνι, Ντραμέ, Σάρντο, Μορέρο, Ακέρμπι, Βάτσεκ, Σαμάρκο, Ριγκόνι, Κρουσάδο, Μοσκαρντέλι (68' Θερό), Παλόσκι (73' Μαντέλι).

Keywords
Τυχαία Θέματα