Εκτός η Πιτούλη

16:16 31/3/2014 - Πηγή: AEK365

Περισσότερη υπομονή, από ότι αρχικά υπολόγισε, καλείται να κάνει η Σοφία Πιτούλη, προκειμένου να επιστρέψει δυνατή στους αγωνιστικούς χρόνους.Η νεαρή φοιτήτρια του Πανεπιστημίου του Τέξας, γνωρίζοντας ότι ο χρόνος είναι ο ...καλύτερος γιατρός θα συνεχίσει την διαδικασία αποθεραπείας και στο υπόλοιπο της χρονιάς.

Η Πιτούλη υπέστη κάταγμα κοπώσεως το οποίο δεν κατάφερε να ξεπεράσει πλήρως κι έτσι κρίθηκε αναγκαίο να συνεχίσει την αποθεραπεία της και να επιστρέψει σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης, τον ερχόμενο Σεπτέμβρη.


Αντίθετα με την Πιτούλη,

οι δύο άλλες αθλήτριες που φοιτούν σε Πανεπιστήμιο των ΗΠΑ, η Τατιάνα Γκούσιν και η Γεωργία Στεφανίδη ξεκίνησαν τους αγώνες τους στη θερινή σεζόν. Οι δυο αθλήτριες πήραν μέρος σε αγώνες στην Ατλάντα εκεί όπου η Γκούσιν ξεπέρασε το 1,75 μ. στο ύψος και κατέλαβε την δεύτερη θέση και η Γεωργία Στεφανίδη ακυρώθηκε στο επί κοντώ, καθώς δεν ξεπέρασε το 3,77 μ., που ήταν το αρχικό ύψος στο οποίο μπήκε στον αγώνα.

Σε διαδικασία αγώνων μπαίνει δειλά, δειλά και η πρωταθλήτρια των μεσαίων αποστάσεων Κατερίνα Μπερδουση. Η 21χρονη, που σπουδάζει σε Πανεπιστήμιο της Καλιφόρνιας επέστρεψε στις προπονήσεις τον τελευταίο μήνα, μετά το πρόβλημα τραυματισμού που την ταλαιπώρησε. Η Μπερδούση αγωνίστηκε την περασμένη Παρασκευή σε αγώνες στο Σαν Ντιέγκο και διένυσε τα 800 μ. σε 2.17.73 (9η) και τα 1.500 μ. σε 4.45.02 (16η).

Keywords
Τυχαία Θέματα