Εκτιμάει τους Πάνθηρες ο πρώην πρόεδρος κ.λπ

11:49 10/1/2013 - Πηγή: AEK365

Η φωτογραφία και ο τίτλος είναι... παραγγελιά. Τα ΣΦΗΝΑΚΙΑ δεν έχουν σχέση και ασχολούνται με τον Λίνεν και την συνέντευξη Σταυρόπουλου. Θα τα διαβάσετε με ενα κλικ ΕΔΩ.

Στα γρήγορα δυο ερωτήσεις για την Γιωργάρα τον Κιντή πριν ολοκληρώσει την σημερινή επιστολή του στον Ξενάκη, δεν πιστεύω να χαλάσει το σερί, και περιμένω απάντηση αφού έγω έβαλα την τιτλάρα που έδωσε και την φωτογραφία που ζήτησε:

1) Αφού οι Πάνθηρες σε σεβάστηκαν και σε στήριξαν απλά και μόνο γιατί πίστευαν ότι θα βοηθούσες

την ομάδα τους ποιοι ήταν αυτοί οι απαίσιοι οργανωμένοι που διαβάζω ΕΔΩ πως σε κυνηγήσανε και σε ανάγκασαν να παραιτηθείς πριν ολοκληρώσεις το έργο σου και τους στείλεις στην Β Εθνική; Οι... Ιωνές 1890;

2) Στηρίζω με τα μπούνια τις αποκαλύψεις σου και θέλω αν δικαιωθείς να επιστραφούν λεφτά στην ΑΕΚ και να μπουν οι υπαίτιοι φυλακή. Θα έχεις επιτελέσει τεράστιο έργο. Ιδίως τώρα με τον ΣΔΟΕ που στέλνεις στον Αδαμίδη τα πράγμτα θα τρέξουν και μπράβο σου. Ολα αυτά είναι πολύ καλά. Ενα πράγμα δεν καταλαβαίνω. Γιατί δεν παίρνεις ένα τηλέφωνο τον Ντέμη να τον ρωτήσεις γιατί υπέγραψε συμφωνία με τον Γλου το καλοκαίρι του 2007 για προμήθεια αθλητικού υλικού 1.200.000 ευρώ τον χρόνο για το ποδοσφαιρικό τμήμα της ΠΑΕ ΑΕΚ ενώ επιμένεις να κάνεις συνέχεια αναφορές αφήνοντας πολλά υπονοούμενα. Σου λέω να πάρεις τηλέφωνο και όχι να στείλεις μέιλ γιατί όπως θα έχεις προσέξει ο Ντέμης επειδή σε ξέρει καλά δεν αποντάει ποτέ γραπτώς. Σου λέω από προσωπική εμπειρία πως η συγκεκριμένη απορία, για την οποία ρωτάς τον Παπαδημητρίου που όταν έγινε πρόεδρος της Ερασιτεχνικής είχε ήδη ολοκληρωθεί η συμφωνία, θα σου λυθεί άμεσα και θα μπορέσεις να ενημερώσεις τον κόσμο που κι αυτός απορεί μαζί σου. Ή μπορεί να αποφασίσεις να το κρατήσεις για τον εαυτό σου. Πάρε ένα τηλέφωνο.

Keywords
Τυχαία Θέματα