Έκτακτο δελτίο καιρικών φαινομένων

14:02 7/11/2012 - Πηγή: AEK365

Έκτακτο δελτίο καιρού εξέδωσε η ΕΜΥ καθώς ο καιρός αλλάζει από το απόγευμα της Τετάρτης από το βόρεια. Ωστόσο, η επιδείνωση του καιρού θα είναι πρόσκαιρη.

Τα κύρια χαρακτηριστικά θα είναι βροχές και καταιγίδες που κατά τόπους στα ανατολικά και νότια θα είναι ισχυρές, ενισχυμένοι βορείοι άνεμοι που θα φθάσουν

τα 8 και αύριο Πέμπτη 08-11-2012 τοπικά στο Αιγαίο τα 9 μποφόρ, σταδιακή σημαντική πτώση της θερμοκρασίας και πρόσκαιρες χιονοπτώσεις σε ορεινές περιοχές της βόρειας και κεντρικής χώρας (ενδεικτικό υψόμετρο 1700 μέτρα).

Σήμερα Τετάρτη (07-11-2012) από αργά το απόγευμα αναμένονται ισχυρές βροχές και καταιγίδες σε περιοχές της κεντρικής Μακεδονίας, στη Θεσσαλία, τις Σποράδες, τα νησιά του βορείου Αιγαίου, βαθμιαία στην ανατολική Στερεά, την Εύβοια, την ανατολική και νότια Πελοπόννησο και κατά τη διάρκεια της νύχτας στις Κυκλάδες.

Αύριο Πέμπτη (08-11-2012) από τις πρώτες πρωινές ώρες οι ισχυρές βροχές και καταιγίδες θα επηρεάσουν και τα υπόλοιπα νησιά του Αιγαίου, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα, βαθμιαία όμως και από τα βόρεια τα φαινόμενα θα εξασθενίσουν και θα περιοριστούν στα νοτιοανατολικά.

Keywords
Τυχαία Θέματα