Έκπληκτος ο Σερ Άλεξ με Φέρντιναντ

19:38 15/3/2013 - Πηγή: AEK365

Ο Ρίο Φέρντιναντ κλήθηκε στην αποστολή της Εθνικής Αγγλίας για τα παιχνίδια με Σαν Μαρίνο και Μαυροβούνιο για πρώτη φορά από τότε που ανέλαβε το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα ο Ρόι Χόντγκσον με τον Σερ Άλεξ Φέργκιουσον να μην κρύβει την έκπληξη του για την συγκεκριμένη κλήση και να υπογραμμίζει πως θα πρέπει να διασφαλιστεί πως ο Φέρντιναντ μπορεί να ανταπεξέλθει σε συνεχόμενους αγώνες.
Σε δηλώσεις του ο προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τόνισε: "Έμεινα έκπληκτος, όπως όλοι μας όταν το άκουσα. Πρέπει να μιλήσω με

το γιατρό της ομάδας, επειδή προετοιμάζουμε τον Ρίο με έναν συγκεκριμένο τρόπο και με συγκεκριμένες θεραπείες. Πρέπει ο γιατρός να είναι σίγουρος ότι θα είναι εντάξει στον αριθμό των παιχνιδιών που θα αγωνιστεί. Τη συγκεκριμένη μέθοδο την ακολουθούμε εδώ και δύο χρόνια και έχει δουλέψει. Πρέπει να κοιτάξουμε όλες αυτές τις παραμέτρους πριν ο Ρίο αποφασίσει εάν θα πάει. Οι διαδικασίες είναι οι ίδιες για όλη τη σεζόν και ο Ρίο αποδίδει πάντα τα μέγιστα όταν αγωνίζεται με την ομάδα μας. Πρέπει να σκεφτούμε την υγεία του και ο Ρίο πρέπει να κάνει το ίδιο. Θα δούμε ποια θα είναι η τελική απόφαση".

Keywords
Τυχαία Θέματα