Έκκληση για ενότητα και εξηγήσεις

19:12 31/7/2012 - Πηγή: AEK365

Το μεσημέρι το aek365 με δηλώσεις του Κώστα Παπαδημητρίου ξεκαθάρισε την στάση της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ απέναντι στην κίνηση του Θωμά Μαύρου, ενώ πριν από λίγο ο πρόεδρος της «Μάνας ΑΕΚ» με επίσημη δήλωση του που στάλθηκε στα ΜΜΕ έκανε έκκληση για ενότητα και έδωσε (τις ίδιες) εξηγήσεις για ότι έχει γίνει μέχρι σήμερα.

Η δήλωση Παπαδημητρίου

«Απευθυνόμενος στον κόσμο της ομάδας μας και ΜΟΝΟΝ,

αισθάνομαι την ανάγκη να κάνω κάποιες διευκρινίσεις σχετικά με τα όσα διαστρεβλωμένα δημοσιεύθηκαν στον Τύπο, είτε γιατί υπήρξε λάθος ενημέρωση, είτε γιατί υπήρξε παρανόηση.
Από την πρώτη στιγμή που συνάντησα τον Θωμά Μαύρο, πριν ουσιαστικά αναλάβει και δημοσιοποιηθεί η παρουσία του στην Α.Ε.Κ, του εξέφρασα την προσωπική μου άποψη, αλλά και του Σωματείου, ότι πιστεύουμε και υποστηρίζουμε ότι η πλειοψηφία των Μετοχών της ΠΑΕ-Α.Ε.Κ θα πρέπει να περάσει στα χέρια του κόσμου μέσω της αύξησης Μετοχικού Κεφαλαίου.
Στη συνέχεια την Τρίτη 24/07/2012, υπήρξε συνάντηση της Διοίκησης του Σωματείου με τον Θωμά Μαύρο στα Σπάτα, όπου του εκφράσαμε την απόλυτη στήριξή μας στην προσπάθειά του αφού κι εμείς σαν Ερασιτεχνική ασπαζόμαστε τις δηλώσεις και τις θέσεις του για ΕΝΟΤΗΤΑ και ΕΝΩΣΗ όλων των ΑΕΚτζήδων.
Επίσης, συμφωνήσαμε στην πρότασή του να γίνει αύξηση του Μετοχικού Κεφαλαίου με την τιμή της Μετοχής στο 1€.
Την Κυριακή 29 Ιουλίου μου ζητήθηκε να παραστώ σε συνάντηση που έγινε στο μαγαζί του Θωμά Μαύρου με πρωτοβουλία των Μεγαλομετόχων. Είχα χρέος να παραστώ γιατί οι στιγμές αυτές είναι πολύ κρίσιμες για την Α.Ε.Κ Στη συνάντηση αυτή έγινε συζήτηση μεταξύ του Θωμά Μαύρου και των βασικών Μετόχων. Στο σημείο αυτό θα ήθελα να επισημάνω ότι η παρουσία μου και η συμβολή μου στη συζήτηση ήταν ΜΟΝΟ για να τονίσω και να υπενθυμίσω σε όλους τους παρευρισκόμενους ότι η ΑΕ.Κ σε αυτές τις κρίσιμες ώρες χρειάζεται ΕΝΟΤΗΤΑ και όλη την οικογένεια της Α.Ε.Κ ενωμένη.
Ουδέποτε ζήτησα από τον Θωμά Μαύρο οικονομικό πλάνο, ή εγγυήσεις όπως κακώς γράφτηκε στον Τύπο. Ο θεσμικός μου ρόλος ως Πρόεδρος της Ερασιτεχνικής Α.Ε.Κ μου επιβάλλει να είμαι ΕΝΩΤΙΚΟΣ και αυτό έκανα σε αυτή τη συνάντηση αλλά και στο χθεσινό Δ.Σ. της ΠΑΕ-Α.Ε.Κ όπου επανέλαβα την έκκλησή μου για ΕΝΟΤΗΤΑ.
Πραγματικά, αισθάνομαι πολύ άσχημα όταν διαβάζω στον Τύπο τις φράσεις «Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΥΡΟΥ» και το «ΤΟ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ». Αυτό δεν είναι ΕΝΩΣΗ αλλά ακόμα μία φορά ΔΙΧΑΣΜΟΣ που η ομάδα μας τον έχει πληρώσει πολλές φορές στο παρελθόν. Οφείλω να ενημερώσω τον κόσμο της ομάδας μας ότι η Ερασιτεχνική Α.Ε.Κ. κατέχει βάσει Νόμου τέτοιο ποσοστό στην ΠΑΕ-Α.Ε.Κ που δεν μπορεί να επιβάλλει την άποψή της ούτε να δρομολογήσει τις εξελίξεις. Η Ερασιτεχνική Α.Ε.Κ. κατέχει επίσης βάσει νόμου μία και μόνο θέση στο Δ.Σ. της ΠΑΕ όποιο και αν είναι αυτό και όποιος και αν είναι ο Πρόεδρός του.
Θεωρώ εντελώς αβάσιμα τα σχόλια μερίδας του Τύπου ότι η Ερασιτεχνική Α.Ε.Κ συμπορεύεται με τους SUPPORTERS και τον κύριο Νοτιά εναντίον της κίνησης του Θωμά Μαύρου και δηλώνω υπεύθυνα στο λα
Keywords
Τυχαία Θέματα