Έκανα πλάκα και χωρίς τον Κριστιάνο

18:53 31/1/2015 - Πηγή: AEK365

LA LIGA-21η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΓΡΑΝΑΔΑ-ΕΛΤΣΕ: 1-0
Γήπεδο: Νουέβο λος Κάρμενες

Σημαντική νίκη με 1-0 πανηγύρισε η Γρανάδα κόντρα στην Έλτσε.

Πολύ μέτριο τα πρώτο μέρος με ελάχιστες φάσεις, αλλά στην επανάληψη η Γρανάδα μπήκε πιο δυνατά και στο 56ο λεπτό κατάφερε να ανοίξει το σκορ με τον Κόρδοβα. Μάλιστα στο 70ο λεπτό η Έλτσε έχασε και τον Σουάρεθ με κόκκινη κάρτα.

ΓΡΑΝΑΔΑ: Όιερ, Μπαμπίν, Νιόμ, Μάινθ, Ινσούα, Πέρεθ, Ρίκο, Ιμπάνιεθ (89' Φολκιέ), Πίτι (80' Μάρκεθ), Μπανγκουρά (71' Καντέιας), Κόρδοβα.

ΕΛΤΣΕ: Τίτον, Αλμπαθάρ, Λομπάν, Ρόκο, Σουάρεθ, Πάσαλιτς, Αντριάν,

Ροντριγκεθ, Άλβαρο (63' Ερέρα), Νίγκεθ (73' Χοσέ Άνχελ), Κορομίνας (68' Γκ.Ροντρίγκεθ).

ΕΪΜΠΑΡ-ΑΤΛΕΤΙΚΟ Μ.: 1-3
Γήπεδο: Ιπουρούα

Εύκολη νίκη με 3-1 πανηγύρισε η Ατλέτικο μέσα στην έδρα της Εϊμπάρ.

Η Ατλέτικο μπήκε πολύ δυνατά στο ματς και μόλις στο 7ο λεπτό μετά από ωραίο συνδυασμό ο Γκρισμάν έκανε το 1-0. Οι γηπεδούχοι είχαν τον απόλυτο έλεγχο σε όλη τη διάρκεια του πρώτου μέρους και στο 23ο λεπτό ο Μάντζουκιτς έκανε το 2-0. Μάλιστα στο 35' ο ίδιος παίκτης έκανε τρία τα γκολ της ομάδας του και ουσιαστικά καθάρισε το ματς.

Στην επανάληψη η Ατλέτικο έριξε στροφές κι έτσι στο 89ο λεπτό ο Πιοβατσάρι μείωσε σε 3-1.

ΕΪΜΠΑΡ: Ιρουρέτα, Αμπραχάμ, Ανίμπαρο, Νάβας, Λίγιο, Εράστι (46' Λέκιτς), Μπόρχα, Αρουαμπαρένα (46' Λάρα), Ντελ Μοράλ (46' Κάπα), Σαούλ, Πιοβατσάρι

ΑΤΛΕΤΙΚΟ: Μογιά, Σικέιρα, Γοδίν, Χιμένες, Γκάμες, Τιάγκο, Σαούλ, Γκρισμάν (69'Χιμένεθ), Κόκε (79' Κάνι), Γκαρθία (54' Σουάρεθ), Μάντζουκιτς

ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ-ΡΕΑΛ ΣΟΣΙΕΔΑΔ: 4-1
Γήπεδο: Σαντιάγκο Μπερναμπέου

Μπορεί ο Κριστιάνο Ρονάλντο να βρίσκεται στα πιτς λόγω της κόκκινης που είδε την περασμένη αγωνιστική, αλλά ο Κάρλο Αντσελότι διαθέτει πληθώρα επιλογών στη φαρέτρα του κι έτσι η Ρεάλ κέρδισε με 4-1 τη Σοσιεδάδ.

Απίστευτο ματς στα πρώτα λεπτά με τη Σοσιεδάδ να ανοίγει το σκορ μόλις στο 1ο λεπτό με κεφαλιά του Άριτζ Ελουστόνδο, αλλά η απάντηση της Ρεάλ ήρθε στο 3', με τον Χάμες να φέρνει στα ίσα το σκορ. Στο 20' ο Ρουγί είπε όχι σε σουτ του Μπενζεμά, ενώ στο 28' και στο 30' τα σου των Μπέι και Χάμες πέρασαν λίγο άουτ. Και πριν λήξει το πρώτο μέρος, η πίεση της Ρεάλ απέδωσε καρπούς και συγκεκριμένα στο 37ο λεπτό, με τον Ράμος να κάνει το 2-1.

Οι Μαδριλένοι μπήκαν δυνατά και στην επανάληψη και στο 51ο λεπτό ο Μπενζεμά έκανε το 3-1 και στο 76' και πάλι ο Γάλλος με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα, διαμόρφωσε το 4-1.

ΡΕΑΛ: Κασίγιας, Καρβαχάλ, Βαράν, Ράμος, Μαρσέλο, Ιγιαραμένδι, Κρόος (81' Κεντίρα), Ίσκο, Χάμες Ροντρίγκες (73' Χεσέ), Μπέιλ Μπενζεμά (81' Τσικαρίτο)

ΣΟΣΙΕΔΑΔ: Ρούγι, Γκ.Ελουστόνδο, Α.Ελουστόνδο (62' Μπεργάρα), Γιούρι, Μαρτίνεθ, Γκονζάλεθ, Πάρδο, Πριέτο, Γκρανέρο, Κανάλες (46' Λα Μπέγια), Βέλα (17' Αγιρέτσε).

Keywords
Τυχαία Θέματα