«Είναι ωραία να αισθάνεσαι το μίσος των αντιπάλων»

13:01 15/3/2014 - Πηγή: AEK365

Το αυριανό Άρης-ΠΑΟΚ είναι το πρώτο για τον Μάαρτεν Μάρτενς και τον Ντάνι Χούσεν με την φανέλα του ΠΑΟΚ και οι δυο παίκτες μίλησαν για την ατμόσφαιρα που περιμένουν να συναντήσουν στο "Κλ. Βικελίδης" αλλά και για την ανάγκη κατάκτησης των τριών βαθμών.
Σε δηλώσεις του στο επίσημο κανάλι του ΠΑΟΚ, ο Βέλγος μέσος Μάαρτεν Μάρτενς τόνισε: "Δεν ξέρουμε πολλά για αυτό το ντέρμπι. Για εμάς είναι κάτι εντελώς καινούριο. Τα ντέρμπι στην Ολλανδία

είναι πιο ήσυχα. Εδώ περιμένω φανατισμό και πρέπει να είμαστε πνευματικά έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε και αυτό".
Από την πλευρά του, ο Ολλανδός επιθετικός Ντάνι Χούσεν δήλωσε: "Το μόνο που ξέρω είναι πως είναι τελευταίοι στην βαθμολογία και πρέπει να κερδίσουμε. Έχω παίξει και άλλα ντέρμπι και είναι ωραία, αισθάνεσαι το μίσος των αντιπάλων! Άκουσα ότι μπορεί να γίνει λίγο βίαιο το ματς, οπότε θα πρέπει να το δούμε...
Για το "κλειδί" της νίκης, ο Μάρτενς είπε: "Αν έχουμε σωστή διάθεση και σωστή ενέργεια και παίξουμε όπως στο τελευταίο ματς (σ.σ. με Ολυμπιακό), θα πάρουμε τους τρεις βαθμούς".
Από την πλευρά του, ο Χούσεν δήλωσε: "Να είμαστε συγκεντρωμένοι όπως με τον Ολυμπιακό και αν είμαστε, επειδή έχουμε περισσότερη ποιότητα, θα κερδίσουμε".

Keywords
Τυχαία Θέματα