«Είμαστε σε καλό δρόμο»

16:36 16/8/2013 - Πηγή: AEK365

Ικανοποιημένος από τη μέχρι στιγμής πορεία της προετοιμασίας της Εθνικής Ελλάδας Ανδρών έχει μείνει ο Κώστας Βασιλειάδης.
Aναλυτικά τα όσα είπε...

Για την προετοιμασία της Εθνικής Ελλάδας: «Έχουμε ακόμη πράγματα να βάλουμε στο παιχνίδι μας, να δουλέψουμε και να βελτιώσουμε. Για αυτό δουλεύουμε καθημερινά και οι προπονήσεις με το Φλόριντα Στέιτ μας βοηθούν προς αυτή την κατεύθυνση. Δείξαμε στο τουρνουά του Στρασβούργου ότι είμαστε

σε καλό δρόμο, αλλά έχουμε ακόμα δουλειά. Θέλουμε να δουλέψουμε στα συστήματα και στην άμυνα και να βρούμε ο ένας τον άλλον στο γήπεδο».

Για τους τραυματίες: «Υπάρχουν οι τραυματισμοί, καλό θα ήταν να μην υπήρχαν, κυρίως για τα παιδιά που αντιμετωπίζουν το πρόβλημα αυτό, αλλά έτσι είναι ο αθλητισμός, έτσι είναι το μπάσκετ. Θα συνεχίσουμε τη δουλειά μας και στο τέλος θα είμαστε δυνατοί και έτοιμοι».

Για τα φιλικά στο κλειστό Δύο Αοράκια της Νέας Αλικαρνασσού: «Είναι θετικό ότι δίνουμε αυτούς τους δύο αγώνες στην Κρήτη, γιατί και ο κόσμος εκτός της Αθήνας θέλει να δει την Εθνική, ξέρουμε ότι αγαπάει την ομάδα και σίγουρα θα είναι κοντά μας».

Keywords
Τυχαία Θέματα