«Είμαστε περήφανες»

21:06 8/7/2012 - Πηγή: AEK365

Αρκετά χαρούμενες για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο beach volley της Τήνου εμφανίστηκαν οι Πρωταθλήτριες της ΑΕΚ, Αθηνά Παπαφωτίου και Κάταλιν Κις. Αρχικά η πρώτη είπε: «Κατεβήκαμε τελευταία στιγμή και δεν είχαμε προετοιμαστεί ιδιαίτερα». Για να προσθέσει η Κάταλιν Κις: «Κάναμε προπόνηση μαζί και φέτος στην ΑΕΚ

και παλιότερα στον Πανιώνιο. Είχαμε παίξει beach volley για πλάκα και φέτος αποφασίσαμε να κατέβουμε χωρίς προετοιμασία. Περνάμε ωραία και συνεχίζουμε, γιατί σίγουρα μπορούμε και καλύτερα».

Η διεθνής αθλήτρια από την Ουγγαρία σχολίασε και το γεγονός πως αυτό το τριήμερο έδωσαν έξι παιχνίδια γιατί... «ξεκινήσαμε από τα προκριματικά και δίναμε συνεχώς δύσκολα παιχνίδια. Αυτά μας κάνουν περισσότερο ομάδα και είμαι υπερήφανη για εμάς».

Κλείνοντας, η Αθηνά Παπαφωτίου, αφού ευχαρίστησε τους χορηγούς της ομάδας (ΚΑΡΑΒΙ Σχοινιάς και AEROPELMA), τόνισε: «Μου είχε λείψει το beach volley γιατί πέρυσι δεν έπαιξα. Φέτος, όταν ξεκίνησε το πανελλήνιο σιρκουί στην Αίγινα εγώ ήμουν με την εθνική γυναικών στην Ορεστιάδα. Τώρα που δεν έχω υποχρεώσεις αποφάσισα να παίξω στην άμμο, ενώ από αρχές Αυγούστου μαζευόμαστε και πάλι με την εθνική».

Keywords
Τυχαία Θέματα