«Είμαστε καλύτεροι από την Εφές»

19:18 25/4/2013 - Πηγή: AEK365

Ο Στράτος Περπέρογλου θέλει να εκμεταλλευτούν τη δύναμη της έδρας και τόνισε πως ο Ολυμπιακός είναι καλύτερος από την Εφές (26/04, 9.45μ.μ.), ωστόσο αυτό θα πρέπει να το αποδείξει στο παρκέ. «Ο στόχος είναι η νίκη. Παίζουμε μέσα στην έδρα μας μπροστά στον κόσμο μας και πρέπει να το εκμεταλλευτούμε αυτό για να πάρουμε την πρόκριση για το φάιναλ φορ. Σε αυτό το σημείο πιστεύω πως όλες οι ομάδες αξίζουν να είναι στο φάιναλ φορ.

Εμείς θέλουμε να πιάσουμε καλά στάνταρ απόδοσης. Θα πρέπει να προσέξουμε τον τομέα των ριμπάουντ, είναι κάτι που μας στοίχισε τη νίκη στο τελευταίο παιχνίδι. Η Εφές έχει μεγάλα κορμιά και θα πρέπει να κυριαρχίσουμε σε αυτόν τον τομέα για να πάρουμε τη νίκη», τόνισε ο διεθνής φόργουορντ για να συνεχίσει αναφορικά με το τέταρτο ματς:

«Μετά το παιχνίδι είδαμε τα στατιστικά και την μεγάλη διαφορά στα ριμπάουντ και καταλάβαμε ότι πρέπει να κάνουμε πολύ καλύτερη δουλειά σε αυτό τον τομέα».

Για το αν υπάρχουν περιθώρια για εκπλήξεις μετά από τόσες συναντήσεις με την τουρκική ομάδα, απάντησε: «Δεν μπορούν να αλλάξουν πολλά. Και εμείς ξέρουμε την Εφές και αυτοί μας ξέρουν. Το θέμα είναι ποιος θα έχει μεγαλύτερη ενέργεια και ποιος το επιθυμεί περισσότερο. Εκεί κρίνονται αυτά τα παιχνίδια».

Για τις μέρες που μεσολάβησαν από το τέταρτο μέχρι το πέμπτο παιχνίδι, τόνισε: «Ήταν θετικό το ότι πέρασαν κάποιες μέρες. Ξέρουμε ότι είμαστε καλύτερη ομάδα από την Εφές, αλλά πρέπει να το αποδείξουμε μέσα στο γήπεδο. Πιστεύω ότι αύριο με την βοήθεια του κόσμου θα μπορέσουμε να πάρουμε αυτή τη νίκη για να πάμε στο φάιναλ φορ».

Σε ερώτηση αναφορικά με το αν υπάρχει πίεση, απάντησε: «Η πίεση είναι κάτι με το οποίο ζούμε. Αν δεν έχεις πίεση δεν μπορείς να είσαι και επιτυχημένος. Οπότε θα πρέπει να καταφέρουμε αυτή την πίεση να την βγάλουμε σε ενέργεια και να μας βοηθήσει ώστε να κερδίσουμε».

Keywords
Τυχαία Θέματα