«Είμαι Ρώσος» βροντοφώναξε ο Στίβεν Σιγκάλ από την Κριμαία

15:56 11/8/2014 - Πηγή: AEK365

Ο γνωστός σε αρκετούς, χολιγουντιανός αστέρας ταινιών δράσης και τραγουδιστής, Στίβεν Σιγκάλ, για μια ακόμη φορά τάχθηκε πιστά υπέρ της Μόσχας δηλώνοντας «είμαι Ρώσος» κατά τη διάρκεια μιας εμφάνισης του σε ένα ποδηλατικό και πυγμαχικό σόου που διοργανώθηκε το Σαββατοκύριακο στην χερσόνησο της Κριμαίας.
Ο Σιγκάλ εμφανίστηκε στη Σεβαστούπολη όπου αφού ερμήνευσε ένα μπλουζ κομμάτι δήλωσε ότι η γιαγιά και ο παππούς του ήταν από το Βλαδιβοστόκ και την Αγία Πετρούπολη.
Ο χουλιγουντιανός αστέρας του

κινηματογράφου και προσωπικός φίλος του Βλαντιμίρ Πούτιν τιμήθηκε με ένα ογκώδες άγαλμα από τον γενειοφόρο Ρώσο αυτονομιστή Αλεξάντερ Ζαλτοστάνοφ ο οποίος έχει το ψευδώνυμο «χειρούργος» και είναι ένθερμος οπαδός της προσάρτησης στη Ρωσία της Κριμαίας. Καθ' όλη τη διάρκεια της παρουσίας του Στίβεν Σιγκάλ οι θεατές που παρακολουθούσαν το σόου κυμάτιζαν σημαίες της αυτοαποκαλούμενης αυτονομιστικής Λαϊκής Δημοκρατίας του Ντόνετσκ.
Ο Σιγκάλ κατά το παρελθόν έχει συναντηθεί με τον πρόεδρο Πούτιν και άλλους ανώτερους αξιωματούχους της Ρωσίας. Πέρυσι, ρωσικά μέσα ενημέρωσης ανέφεραν ότι θα γίνει λομπίστας και κατασκευαστής όπλων τύπου Καλάσνικοφ.

Πηγή thetoc.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα