«Είμαι προπονητής και όχι babysitter»

17:32 12/3/2014 - Πηγή: AEK365

Η Τότεναμ μετά από την «συντριβή» με 4-0 από την Τσέλσι, έχει δυο σημαντικούς αγώνες με την Μπενφίκα (13/3) για τους «32» του Europa League και με την Άρσεναλ για το πρωτάθλημα (16/03).
Ο Σέργουντ μετά από την μεγάλη ήττα της ομάδας του είχε δηλώσει πως αν κάποιος στον σύλλογο σκέφτεται το Champions League, θα πρέπει να ξυπνήσουν οι παίκτες του.
«Είναι άντρες. Είμαι προπονητής και όχι

babysitter. Προσπαθούμε να νικήσουμε όσα περισσότερα παιχνίδια μπορούμε. Θέλουμε να νικάμε. Πως μπορώ να πάρω τα μάτια μου από το ντέρμπι του Λονδίνου, απέναντι στην Άρσεναλ, αλλά ο αγώνας με την Μπενφίκα είναι σημαντικός.
Αν θα έχει αποτέλεσμα η κριτική στους παίκτες; Το ελπίζω. Ξέρουν όπως είμαι και πως νιώθω για αυτό που έγινε. Προχωράμε και δεν μπορούμε να μείνουμε σε αυτό. Είναι όλοι άντρες, εκτιμούν ότι μιλάω από την καρδιά, όχι από σενάριο. Δεν είμαι ηθοποιός, δουλεύω για να τους ανεβάσω», είπε ο Σέργουντ.
Παρά το γεγονός ότι ο Άγγλος έχει συμβόλαιο μέχρι το 2015 τα Μέσα στο Νησί αναφέρουν ότι είναι πιθανό ο Λουίς Φαν Γκάαλ να τον αντικαταστήσει στον πάγκο της ομάδας.

Keywords
Τυχαία Θέματα