Έγραψε ιστορία ο Νηρέας Λαμίας

19:39 10/4/2013 - Πηγή: AEK365

Ιστορικές στιγμές ζει η υδατοσφαίριση της Λαμίας. Ο τοπικός Νηρέας, ομάδα της Α2 Ανδρών, που εμφανίζεται, όμως, ιδιαίτερα ενισχυμένη και φιλόδοξη φέτος, κατάφερε να νικήσει τον Πανιώνιο με 8-6 στον μεταξύ τους προημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, που έγινε στο κολυμβητήριο Καρπενησίου.

Προκρίθηκε έτσι στο φάιναλ φορ της διοργάνωσης, που θα διεξαχθεί 17 και 18 Μαϊου και γίνεται η πρώτη ομάδα Α2 κατηγορίας που πετυχαίνει κάτι ανάλογο στην ιστορία του θεσμού από

το 1999!

Ο Νηρέας μπήκε δυναμικά στο παιχνίδι, αιφνιδίασε τον αντίπαλό του, έδειξε ποιος είναι το "αφεντικό" από την αρχή και δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης, καθώς προηγήθηκε με 8-3. Απλά, στο τελευταίο οκτάλεπτο οι Νεοσμυρνιώτες κατάφεραν να μειώσουν στο τελικό αξιοπρεπές 8-6.

ΝΗΡΕΑΣ ΛΑΜΙΑΣ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 8-6

ΟΚΤΑΛΕΠΤΑ: 4-1, 2-1, 2-1, 0-3

ΝΗΡΕΑΣ ΛΑΜΙΑΣ (Κώστας Λούδης): Φλέγκας, Εμμανουηλίδης Β., Σαλπαδήμας, Κοκκινάκης 1, Χατζηθεοδώρου 2, Εμμανουηλίδης Ι. 1, Μονιούδης 2, Μαρούλης, Πασλής, Κρεμήλας, Χατζής 2, Κωνσταντουδάκης, Πουλής, Παπαδημητρίου, Παπαγρηγορίου.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Αλέκος Βάσσος): Τζωρτζάτος, Αναστασιάδης, Λύκαρης Λ., 1, Κοτσιαλής Χρ., Θωμάκος, Τζαμαντάκης, Φούτρης, Σάκιτς 1, Αλβέρτης 2, Φωτίου, Αλεξάκης, Γαβαλάς Γ. 1, Γαρταγάνης, Καρακάσης 1, Κουκής.

Διαιτητές: Κουρέτας, Μπουδραμής

Αλυτάρχης: Γιώργος Κατσαρός

Keywords
Τυχαία Θέματα