Έγραψε ιστορία ο Μέσι (VIDEO)

00:01 21/3/2012 - Πηγή: AEK365

ΙΣΠΑΝΙΑ ΛΑ ΛΙΓΚΑ - 27 η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ-ΓΡΑΝΑΔΑ 5-3

ΓΗΠΕΔΟ: Καμπ Νου

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Λιονέλ Μέσι που είναι πλέον ο πρώτος σκόρερ όλων των εποχών της Μπαρτσελόνα, ο σύλλγος της Καταλανονίας νίκησε με 5-3 την Γρανάδα. Ο Αργεντινος έβαλε τρία γκολ στο συγκεκριμένο

ματς, έφτασε τα 234 τέρματα και έγραψε για ακόμα μια φορά ιστορία. Οι «Μπλαουγκράνα» πλέον μετά απο αυτό το «τρίποντο» βρίσκονται στο -8 απο την κορυφή και την Ρεάλ...

Με τον καλύτερο τρόπο ξεκίνησε η αναμέτρηση για τους «Μπλαουγκράνα» καθώς μόλις στο 4' άνοιξαν το σκορ. Ο Κουένκα σέντραρε απο αριστερά, ο Μέσι «έσπασε» την μπάλα με το κεφάλι στον Τσάβι και εκείνος απο το ύψος του πέναλντι με σουτ έκανε το 1-0. Η Μπάρτσα συνέχισε να πιέζει και στο 17' ήρθε και το δεύτερο γκολ. Ο Κουένκα σέντραρε και πάλι απο τα αριστερά και ο Λιονέλ Μέσι με όμορφο πλασέ έγραψε το 2-0.

Με αυτό το γκολ ο Αργεντινος σταρ έφτασε τα 232 με την φανέλα της «Μπάρτσα» και έπιασε τον Σέζαρ Ροντρίγκες. Απο εκεί και πέρα οι Καταλανοί έριξαν κάπως ρυθμούς και έδωσαν την ευκαιρία στους φιλοξενούμενους να απειλήσουν σε ορισμένες περιπτώσεις. Στην επανάληψη η Γρανάδα μπήκε καλά και στο 55' μείωσε σε 2-1 με τον Μάινθ. Τα πράγματα έγιναν ακόμα χειρότερα για την Μπαρτσελόνα 7 λεπτά μετά. Ο Άλβες έκανε πέναλτι στον Μπενίτεθ, ο Σικουέιρα απο τα 11 βήματα νίκησε τον Βαλντές και έγραψε το 2-2!

Η Μπαρτσελόνα ήθελε ένα γκολ να πάρει τη νίκη. Ο Μέσι ήθελε ένα γκολ να γίνει ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία των «Μπλαουγκράνα». Το παραμύθι δεν θα μπορούσε να χαλάσει με τίποτα.... Στο 67' ο μεγάλος σταρ των Καταλανών έγραψε το 3-2 με υπέροχο σουτ , έδωσε στους «Μπλαουγκράνα» το προβάδισμα και παράλληλα έγραψε το όνομα του με χρυσά γράμματα στην ιστορία της ομάδας, αφού είναι πλέον ο πρώτος σκόρερ στην τεράστια ιστορία της «Μπάρτσα» με 233 γκολ... Στο 82' ήρθε και το τέταρτο γκολ για την Μπαρτσελόνα με τον Τέγιο, ενώ το 5-2 έκανε ποιος άλλος, ο θρύλος πλέον των «Μπλαουγκράνα», Λέο Μέσι, ο mr 234 γκολ! Στο 88' ο Άλβες είδε την δεύτερη κίτρινη κάρτα (κόκκινη) και ένα λεπτό μετά ο Σικουέιρα με δεύτερο πέναλντι διαμόρφωσε το 5-3.

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Βαλντές, Άλβες, Πουγιόλ, Πικέ, Αντριάνο (45' Μασεράνο), Κειτά, Τιάγκο 72' Ινιέστα), Τσάβι, Κουένκα, Μέσι, Σάντσες (72' Τέγιο).

ΓΡΑΝΑΔΑ: Ζούλιο Σέζαρ, Κορτές, Μάινθ, Μπόρχα Γκόμεθ, Σικουέιρα, Μοισές (71' Άμπελ), Μικέλ Ρίκο, Μπενίτεθ, Χάρα (45' Ούτσε), Ιγκάλο (78' Γκείχο), Μάρτινς.

Keywords
Τυχαία Θέματα