Εγκώμια Γκοϊάν για Μήτρογλου

20:31 16/11/2013 - Πηγή: AEK365

Ντορίν Γκοϊάν: «Ο Μήτρογλου είναι παίκτης πολύ μεγάλης αξίας. Είναι πραγματικά ένας πολύ μεγάλος φορ. Ένας στράικερ κλάσης. Προσωπικά τον ξέρω καλά από το ελληνικό πρωτάθλημα. Έκανε φοβερό παιχνίδι και σκόραρε ένα υπέροχο γκολ με καταπληκτική κίνηση στο 1-0. Εμείς θα πρέπει όχι μόνο να δούμε αλλά και να αναλύσουμε τα λάθη μας. Το 3-1 δεν αναδεικνύει καλή εικόνα για εμάς. Θα πρέπει να πιστέψουμε στους εαυτούς μας και τις δυνατότητές μας, να είμαστε έτοιμοι

για να παλέψουμε σκληρά και πάρουμε αποτέλεσμα πρόκρισης στην έδρα μας, όσο δύσκολο και εάν είναι αυτό».

Λάζλο Μπόλονι: «Μαζί με το δικό μας παιχνίδι με την Ελλάδα έβλεπα ταυτόχρονα άλλα δύο. Δυστυχώς για την Ρουμανία και τα στατιστικά και η εικόνα του ματς δεν την δικαιώνουν. Όμως δεν θεωρώ πως χάθηκαν όλα. Στην Ρουμανία με την δύναμη της έδρας και ένα σοβαρό πρόσωπο η Εθνική Ρουμανίας μπορεί να πάρει σκορ πρόκρισης. Δεν θα είναι εύκολο αλλά έχει υπέρ της δεδομένα, όπως ο κόσμος και το γήπεδο. Προσωπικά ήλπιζα τουλάχιστον σε μία ισοπαλία στο Καραϊσκάκη αλλά δεν ήρθε.

Τώρα για την ρεβάνς εάν κερδίζουμε 1-0 στα πρώτα 40 με 50 λεπτά όλα γίνονται. Προσωπικά απογοητεύτηκα από τον Μπουρσεάνου γιατί ένας πολύ καλός παίκτης. Πως παίρνει κάρτα και μένει εκτός από έναν τέτοιο αγώνα; Γιατί δεν χρησιμοποίησε σωστά το μυαλό του; Έκανε τόση προσπάθεια στο γήπεδο για να μείνει εκτός από τον επαναληπτικό; Δεν το καταλαβαίνω».

Σιπριάν Μαρικά: «Είμαστε όλοι λυπημένοι. Στεναχωρηθήκαμε πολύ που χάσαμε και θέλουμε να το ξέρει αυτό ο κόσμος μας. Χάσαμε μία μάχη αλλά όχι την πρόκριση. Υπάρχει ακόμα ο επαναληπτικός. Πιστεύω πως έχουμε ελπίδες να περάσουμε. Απλώς θα πρέπει να δείξουμε ένα πολύ καλύτερο αγωνιστικό πρόσωπο. Να είμαστε όλοι μαζί, μία γροθιά για να κερδίσουμε μία καλή ομάδα όπως η Ελλάδα και να προκριθούμε. Στο ματς με τους Έλληνες δεν σταθήκαμε καλά. Οι αντίπαλοί μας απέδωσαν πιο καλά και νίκησαν δίκαια. Κυριάρχησαν σε όλους τους τομείς ενώ εμείς δεχθήκαμε αρκετά εύκολα και ίσως και ανόητα γκολ. Χάσαμε το κέντρο και τον έλεγχο του παιχνιδιού. Στην ρεβάνς που θα παίξουμε μπροστά στο κοινό μας δεν πρέπει να το απογοητεύσουμε».

Φλορίν Γκάρντος: «Περίμενα πολλά περισσότερα από έναν τέτοιο αγώνα. Σίγουρα όχι να δεχθούμε 3 γκολ. Η Ελλάδα αποκτά ρόλο φαβορί όμως εμείς δεν πρέπει να τα παρατήσουμε. Μπορεί να φαίνεται πως είναι πια... αργά για εμάς ωστόσο οφείλουμε να τα δώσουμε όλα στην ρεβάνς. Δυστυχώς μας έλλειψε η αυτοσυγκέντρωση και η προσήλωση σε άμυνα και άξονα. Ο Μήτρογλου είναι φοβερός σκόρερ. Το έδειξε. Είναι παίκτης που την μία φάση θα την κάνει γκολ. Νομίζω πως στο πρώτο του τέρμα ήταν οφσάιντ όμως είναι μάταιο, άσκοπο και άστοχο να μιλάμε εμείς για διαιτησία μετά από τέτοια εμφάνιση».

Ιοάν Νικουλάε: «Απογοητεύσαμε τις χιλιάδες κόσμου που ήρθαν στο γήπεδο για εμάς. Απογοητεύσαμε τα εκατομμύρια οπαδών μας. Όλοι τους ήθελαν να δουν μία άλλη ομάδα στο γήπεδο. Ένα διαφορετικό πρόσωπο. Κανείς μας δεν πίστευε πως μπορούσαμε να παίξουμε τόσο άσχημα. Και όμως το κάναμε. Εάν πέφταμε με την Ουκρανία; Σε αυτήν την περίπτωση εφόσον παίζαμε έτσι θα δεχόμασταν 6 με 7 γκολ. Και η Ελλάδα μπορούσε να βάλει και άλλα τέρματα στο παιχνίδι».

Keywords
Τυχαία Θέματα