Έφυγε για Νάουσα ο Εργοτέλης

21:32 14/7/2013 - Πηγή: AEK365

Για τη Νάουσα αναχώρησε σήμερα το απόγευμα η αποστολή του Εργοτέλη, καθώς στον Άγιο Παύλο θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του. Οι Κρητικοί «πέταξαν» νωρίτερα το απόγευμα, με νέα πρόσωπα να είναι οι Αναστασάκος, Καρντόσο και Κασαπάκης.

Άπαντες ελπίζουν για μια ανταγωνιστική ομάδα τη νέα αγωνιστική περίοδο και ο Γιάννης Πετράκης τόνισε πως θα γίνουν ακόμα τέσσερις ή πέντε μεταγραφές. «Στόχος μας είναι να πάρουμε

τέσσερις με πέντε παίκτες. Δύο στην άμυνα, έναν στο κέντρο και έναν στην επίθεση. Παίκτες που με την εμπειρία τους θα βοηθήσουν τα νέα παιδιά και θα ανεβάσουν την ποιότητα της ομάδας.

Τις υποθέσεις αυτές τις χειρίζεται η διοίκηση. Πιστεύω ότι θα έχουμε καλά αποτελέσματα τις επόμενες ημέρες και θα φτιάξουμε μια αξιόλογη ομάδα», είπε ο τεχνικός των «κιτρινόμαυρων» για να αναφερθεί στη μέχρι τώρα προετοιμασία. «Δουλέψαμε πολύ σωστά στο πρώτο στάδιο της προετοιμασίας. Ξέρω ότι αυτό το λένε όλοι οι προπονητές αυτήν την εποχή. Εγώ το εννοώ όμως.

Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παικτών. Είμαστε έτοιμοι για να μπούμε στο πιο δύσκολο τώρα κομμάτι της προετοιμασίας», πρόσθεσε πριν μιλήσει για τη νέα σεζόν. «Είμαστε και φέτος μια νεανική ομάδα με τις προσθήκες κάποιων έμπειρων παικτών. Είμαστε σε καλό δρόμο και πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά. Σίγουρα, υπάρχει ο κορμός από πέρυσι, κάναμε πολλές και σημαντικές προσθήκες. Η ομάδα θα ενισχυθεί και άλλο και πιστεύω ότι όλα θα πάνε όπως πρέπει».

Χαντί: «Ανταγωνιστικός ο Εργοτέλης»

Από τη μεριά του ο Άγγελος Χάντι υποσχέθηκε έναν ανταγωνιστικό Εργοτέλη στον κόσμο. «Ο κόσμος μπορεί να περιμένει μόνο καλά πράγματα από τον Εργοτέλη. Θα ακολουθήσει μια σειρά φιλικών όπου θα γίνει το μοντάρισμα της ομάδας. Ο κόσμος θα περιμένει έναν ανταγωνιστικό Εργοτέλη και μέσα από το καλό ποδόσφαιρο να πανηγυρίσουμε νίκες».

Λαμπράκης: «Έχουν εντοπιστεί οι μεταγραφικοί στόχοι»

Με τη σειρά, ο τιμ μάνατζερ του συλλόγου του Ηρακλείου αναφέρθηκε στις μεταγραφές. «Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι από την διάθεση των παικτών μας. Έχει γίνει καλή δουλειά και τώρα περνάμε στο δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας.

Χρειαζόμαστε κάποιες μεταγραφικές κινήσεις ώστε να συμπληρωθεί το ρόστερ. Δεν θέλουμε να κάνουμε βιαστικές κινήσεις, αλλά σωστές επιλογές και πιστεύω ότι έχουμε μπροστά μας τον χρόνο για να προχωρήσουμε. Έχουν εντοπιστεί οι μεταγραφικοί στόχοι και σίγουρα θα έχουμε νεότερα».

Καρντόσο: «Χαρούμενος στον Εργοτέλη»

Τέλος, ο Οράσιο Καρντόσο δήλωσε χαρούμενος για την επιστροφή του στην Ελλάδα, έπειτα από απουσία δυο χρόνων. «Εύχομαι να έχουμε μια καλή προετοιμασία και να πετύχουμε το καλύτερο για την ομάδα. Είμαι πολύ ευχαριστημένος στον Εργοτέλη, επιστρέφω στην Ελλάδα μετά από δύο χρόνια και είμαι πολύ χαρούμενος για αυτό».

Keywords
Τυχαία Θέματα