Έφυγαν 9.000 εισιτήρια

19:50 8/10/2011 - Πηγή: AEK365

Την περασμένη Τρίτη τέθηκαν σε κυκλοφορία τα εισιτήρια για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και σήμερα, Σάββατο, έγινε ο πρώτος απολογισμός για την προπώλησή τους. Τα μηνύματα που φτάνουν στο «κιτρινόμαυρο» στρατόπεδο, αναφορικά με την κίνησή τους, είναι πολύ καλά, αφού οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ήδη 9.000 έχουν ήδη διατεθεί σε συνδέσμους και απλούς οπαδούς, που έσπευσαν από την πρώτη στιγμή να αγοράσουν ένα εισιτήριο. Το νούμερο

είναι αρκετά μεγάλο, αν υπολογίσει κανείς και τα 8.500 περίπου διαρκείας (χωρίς να σημαίνει ότι όλοι οι κάτοχοι θα βρεθούν στο γήπεδο), ενώ βρισκόμαστε ακόμα στην πρώτη βδομάδα διάθεσής τους.

Την ίδια στιγμή, οι περισσότεροι σύνδεσμοι έχουν προμηθευτεί εισιτήρια για τις δικές τους ανάγκες, ενώ μεγάλη είναι η κινητοποίηση από όλα τα κλαμπ της Original ανά την Ελλάδα, που έχουν ετοιμάσει ήδη τις εκδρομές τους. Ο μεγαλύτερος σύνδεσμος οργανωμένων οπαδών της ΑΕΚ έχει πάρει περίπου 5.000 εισιτήρια στα χέρια του και υπάρχει βεβαιότητα ότι θα τα διαθέσει όλα, αφού η ζήτηση είναι πολύ μεγάλη. Αν λοιπόν συνεχιστεί αυτή η κινητοποίηση και την ερχόμενη εβδομάδα, τότε θα μιλάμε για σίγουρο «sold out» στο κάτω διάζωμα, ενώ δεν αποκλείεται να υπάρξει ανάγκη για άνοιγμα και κάποιων θυρών του πάνω διαζώματος.

Ανεξάρτητα από την οικονομική «ανάσα» που θα πάρει η ΠΑΕ (την οποία περιμένουν πως και πως), εφόσον στο γήπεδο βρεθούν περισσότεροι από 30.000 Ενωσίτες οπαδοί, η «δυναμική» του κόσμου θα βοηθήσει και στο αγωνιστικό μέρος, με τους ποδοσφαιριστές να ζητάνε επίμονα την παρουσία των οπαδών στις κερκίδες. Άλλωστε μιλάμε για ένα ντέρμπι κορυφής, απέναντι στον Ολυμπιακό. Ένας ιδανικός συνδυασμός για να μπορέσει ο κόσμος να φωνάξει «παρών» και να ενισχύσει την ομάδα, σε κάθε επίπεδο.

Keywords
Τυχαία Θέματα