Έφτασε τα 6.000 διαρκείας η ΑΕΚ!

19:29 1/8/2014 - Πηγή: AEK365

Η κατασκευή της «Αγιά Σοφιάς» αποτελεί πλέον νόμο του κράτους και η ΑΕΚ προχωράει τάχιστα στα επόμενα βήματα για την έναρξη των εργασιών. Την ίδια στιγμή που η Βουλή άναβε το πράσινο φως για το γήπεδο της Ένωσης, η ομάδα προχωρούσε στην ολοκλήρωση μιας σπουδαίας μεταγραφής, αυτής του Έλντερ Μπαρμπόσα. Όπως φαίνεται οι συγκεκριμένες εξελίξεις έχουν «φτιάξει» τον κόσμο της ΑΕΚ,

ο οποίος πήρε... φόρα μετά την απελευθέρωση των θέσεων στο ΟΑΚΑ και όπως ανακοινώθηκε σήμερα επίσημα, η ομάδα έφτασε ήδη τον αριθμό των 6.000 διαρκείας, χωρίς μάλιστα να υπολογίζονται αυτά που πωλούνται από τους συνδέσμους για τις ανάγκες των οργανωμένων οπαδών.
Στην ανακοίνωση που εξέδωσε η ΠΑΕ αναφέρονται τα εξής: «Μετά και τις σημερινές πωλήσεις των εισιτηρίων διαρκείας είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε τον 3000ο νικητή που είναι ο κ. Γεώργιος Μποφίλος (θύρα 15), τον 4000ο νικητή που είναι ο κ. Παναγιώτης Χρυσοχόος (θύρα 29), τον 5000ο που είναι ο κ. Αναστάσιος Κατσιούλης και τον 6000ο που είναι ο κ. Παντελής Λιγνός (θύρα 9). Στον αριθμό αυτό δεν συμπεριλαμβάνονται τα διαρκείας των οργανωμένων συνδέσμων φιλάθλων της ομάδας μας. Οι παραπάνω τέσσερις νικητές μαζί με τους ήδη ανακοινωθέντες των προηγούμενων ημερών θα παρακολουθήσουν μια προπόνηση της ομάδας μας και θα φωτογραφηθούν με τους ποδοσφαιριστές μας».

Keywords
Τυχαία Θέματα