Εύκολα ο Νόλε...

21:59 27/6/2013 - Πηγή: AEK365

Ο 26χρονος Σέρβος ταλαιπωρήθηκε αρχικά από τον Μπόμπι Ρέινολντς και η κατάσταση θύμισε κάτι από... Ναδάλ και Φέντερερ, ωστόσο η αγωνία κράτησε μόνο για λίγο. Επικράτησε με 7-6(2), 6-3, 6-1 του 31χρονου Αμερικανού (Νο.156), που έκανε πάντως φιλότιμες προσπάθειες και κέρδισε το χειροκρότημα του κοινού. Έτσι και αλλιώς δεν είναι και μικρό πράγμα να αγωνίζεσαι στο κεντρικό κορτ μιας τόσο σπουδαίας διοργάνωσης, κόντρα στον Νο.1 τενίστα στον κόσμο και να τον φέρνεις, έστω και για ένα σετ, στα όριά του!

Αυτό, λοιπόν, έγινε στο πρώτο

μέρος του αγώνα. Ο Ρέινολντς έκανε εξαιρετική εμφάνιση, ο Νόλε δεν μπορούσε να εκμεταλλευτεί τις ευκαιρίες του και έτσι οι δύο τενίστες πήγαν στο τάιμ μπρέικ. Εκεί ο Τζόκερ κυριάρχησε και όλα εκεί τελείωσαν, αφού στη συνέχεια ανέβασε κατακόρυφα την απόδοσή του και καθάρισε με αρκετή άνεση την πρόκριση, μετά από περίπου δύο ώρες αγώνα... indoors. Ο καιρός στο Λονδίνο παραμένει... καλοκαιρινός και έτσι υπήρξαν αρκετές διακοπές και αναβολές.

Εξαιτίας της βροχής έμειναν στη μέση τα ματς Ντιμιτρόφ-Ζέμλια (6-3, 6-7, 6-3, 4-6, 8-9), Χιρλάντο-Ντολγκοπόλοφ (4-6, 0-3) και Στρουφ-Σαρντί (2-6, 7-5, 2-1), ενώ αύριο (28/6) θα γίνουν οι αγώνες Φερέρ-Μπαουτίστα Αγούτ, Γουάνγκ-Χάας, Ρόμπσον-Ντούκουε Μαρίνο, Ρισκ-Ουρ. Ραντβάνσκα και Κανέπι-Κέρμπερ.

Keywords
Τυχαία Θέματα