Εύκολα ο Ναδάλ

18:33 8/5/2014 - Πηγή: AEK365

Χωρίς να έχει αντιμετωπίσει μέχρι στιγμής ιδιαίτερα προβλήματα, ο αριστερόχειρας πρωταθλητής από τη Μαγιόρκα συνεχίζει απτόητος την πορεία του στη διεκδίκηση του τροπαίου. Η νίκη με 6-1, 6-4 ήρθε σε 1 ώρα και 19 λεπτά για τον Ράφα, που πανηγύρισε για 8η φορά σε ισάριθμες αναμετρήσεις κόντρα στον Φινλανδό.

Παρότι χαλάρωσε στο δεύτερο σετ, ο Ισπανός έδειξε από νωρίς τις διαθέσεις του και με τρία break στο ξεκίνημα πήρε τον έλεγχο με 5-1, για να φτάσει με ασφάλεια στο 1-0. Ο Νιέμινεν ανέβασε την απόδοσή του, έφερε σε δύσκολη θέση

τον Ναδάλ, αλλά δεν ήταν αρκετό για να κάνει και την έκπληξη.

Ο κάτοχος του τίτλου επιβεβαίωσε τη δυναμική του και την Παρασκευή (9/5) θα δώσει το πρώτο του μεγάλο ματς στην Ισπανία με αντίπαλο τον Τόμας Μπέρντιχ, στο δρόμο για τα ημιτελικά. Ο Τσέχος από την πλευρά του έκανε την ανατροπή στον αγώνα με τον Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ και με 3-6, 6-3, 6-2 πέτυχε την πρώτη του νίκη -σε τρεις αναμετρήσεις- επί του φιλόδοξου και δυναμικού Βούλγαρου, που ξεκίνησε ιδανικά δεν μπόρεσε ωστόσο να έχει την ίδια απόδοση και στη συνέχεια.

Αντίθετα, δεν τα κατάφερε το ίδιο καλά και ο Μίλος Ράονιτς. Ο Καναδός, Νο8, του ταμπλό αποχαιρέτησε τη διοργάνωση, αφού ο Κέι Νισικόρι «χτύπησε» ξανά και με 7-6, 7-6 εξασφάλισε πανηγυρικά την παρουσία του στα προημιτελικά. Αντίπαλός του στην επόμενη φάση ο νικητής της αναμέτρησης Λόπεζ/Τιέμ.

Keywords
Τυχαία Θέματα