Εύκολα η Λουντογκόρετς, τον πρώτο λόγο η Αϊντχόφεν

00:00 29/11/2013 - Πηγή: AEK365

EUROPA LEAGUE- 2ος ΟΜΙΛΟΣ- 5η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΤΣΕΡΝΟΜΟΡΕΤΣ- ΝΤΙΝΑΜΟ ΖΑΓΚΡΕΜΠ: 1-1
Γήπεδο: Στάντιον Τσερνομόρετς

Τη νίκη με 2-1 επί της Ντιναμό πήρε η Τσερνομόρετς και θέλε νίκη μέσα στην έδρα της Αϊντχόφεν για να προκριθεί.

Στο 14ο λεπτό ο Ντζα Ντζεντζέ αστόχησε από ιδανική θέση, αλλά στο 20' ο Μπεκιράι έκανε το 1-0 για την Ντιναμό Ζάγκρεμπ. Στο 36ο λεπτό ο Ζελένικα πραγματοποίησε μεγάλη επέμβαση σε σουτ του Κόβαλτσουκ.

Στο 59ο λεπτό ο Μπεζοτόσνι είπε όχι σε σουτ του Μπεκιράι, αλλά στο 78'

ο Αντόνοφ με κεφαλιά έφερε στα ίσα το ματς. Τη μεγάλη νίκη στους Ουκρανούς έδωσε ο Ντιντένκο με γκολ στο 90+1'.

ΤΣΕΡΝΟΜΟΡΕΤΣ: Μπεζοτόσνι, Μπέργκερ, Φοντανέλο, Κουτάς (27' Πιγιόμοφ), Κόβαλτσουκ, Γκάι, Μπόμπκο, Ζουμπέικο, Ριέρα (46' Μάτος), Ντζα Ντζεντζέ (74' Ντιντένκο), Αντόνοφ.

ΝΤΙΝΑΜΟ: Ζελένικα, Σιμούνοβιτς, Πίντο (46' Αντεμί), Άντι, Λίμα, Άντολιτς, Πάμιτς (86' Μπρόζοβιτς), Λέκο, Χαλίλοβιτς (64' Φερνάντες), Μπεκιράι, Ρουκάβινα.

ΛΟΥΝΤΟΓΚΟΡΕΤΣ-ΑΪΝΤΧΟΦΕΝ: 2-0
Γήπεδο: Βασίλ Λέφσκι

Καθάρισε πρωτιά και πρόκριση η Λουντογκόρετς που επικράτησε εύκολα της Αϊντχόφεν με 2-0. Ισοπαλία και νίκη θέλει η Ολλανδική ομάδα κόντρα στην Τσερνομόρετς προκειμένου να πάρει την πρόκριση.

Το πρώτο ματς δεν είχε πολλές φάσεις αλλά σε μία από αυτές στο 38ο λεπτό ο Μπέζιακ με δυνατό σουτ έκανε το 1-0 για την Λουντογκόρετς.

Τα πράγματα έγιναν ακόμη πιο δύσκολα στο 55' για την Αϊντχόφεν, καθώς έχασε με κόκκινη τον Μπρουμά, ενώ στο 72' ο Ζοέ είπε όχι σε σουτ του Μπέζιακ. Οι Βούλγαροι συνέχισαν να πιέζουν κι έκαναν το 2-0 στο 79ο λεπτό με τον Μπέζιακ ξανά.

ΛΟΥΝΤΟΓΚΟΡΕΤΣ: Στογιάνοφ, Μπαρτέ, Μίνεφ, Μότι, Αλεξάντροφ, Καϊσαρά, Ντιάκοφ (89' Εσπίνιο), Σλατίνσκι, Μαρσελίνιο, Μπέζιακ (82' Κουϊσάδα), Μισιντιάν (90+2' Στογιάνοφ).

ΑΪΝΤΧΟΦΕΝ: Ζοέ, Ρεκίκ, Μπρουμά, Αρίας, Μάχερ, Χέντριξ, Σχάαρς, Τόιβονεν, Λοκάντια (75' Ζόζεφζουν), Νάρσινγκ (63' Γιόργκενσεν), Ντιπέι (81' Μπακάλι).

Keywords
Τυχαία Θέματα