«Ευχαριστημένος από την προσπάθεια»

23:21 15/7/2014 - Πηγή: AEK365

Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ, Άγγελος Αναστασιάδης εμφανίστηκε ικανοποιημένος από την παρουσία των παικτών του στο φιλικό με την Ντνίπρο, παρά την ήττα με 1-0.«Είχαμε ένα παιχνίδι προπόνησης για μένα, χρησιμοποιήσαμε δύο διαφορετικές ενδεκάδες. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την προσπάθεια. Είναι μια μεταβατική περίοδος και από τα μικρά παιδιά που έχουμε κάποιοι ξεχωρίζουν σε ένα παιχνίδι, κάποιοι σε άλλο, αυτό θα συμβαίνει. Δουλεύουμε πολύ καθημερινά, δε μας ενδιαφέρει το αποτέλεσμα αυτήν τη στιγμή, αλλά τα λάθη. Αν είναι

ξεκούραστα τα παιδιά δεν θα κάνουν λάθη. Δεν είχαμε σήμερα φρεσκάδα μπροστά, κάναμε λάθη στον άξονα, με αποτέλεσμα η ψυχολογία μας να είναι κακή. Και μόνο που στο τελευταίο δεκαπεντάλεπτο του αγώνα κάναμε προσπάθεια να ισοφαρίσουμε και οι αντίπαλοι καθυστέρηση, είναι σημαντικό. Προσπαθούμε να βάλουμε πνεύμα νικητή στην ομάδα. Με τα στημένα θα ασχοληθούμε στο επόμενο παιχνίδι», ανέφερε αρχικά ο Άγγελος Αναστασιάδης.

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ ρωτήθηκε για τις θέσεις που χρησιμοποίησε τους παίκτες αλλά και για τα μεταγραφικά της ομάδας, και απάντησε: «Πρέπει να μάθουν τα παιδιά να παίζουν παντού. Εμαθα να δουλεύω με τα παιδιά που έχω, αυτή είναι η ομάδα και είμαι υποχρεωμένος να δουλέψω με αυτά τα παιδιά, δεν έχω να πω κάτι άλλο αυτήν τη στιγμή».

Τέλος, ο Άγγελος Αναστασιάδης σχολίασε: «Αν μας ενδιέφερε το αποτέλεσμα, αυτή τη στιγμή θα κάναμε άλλα πράγματα. Καλό είναι να γίνονται λάθη τώρα για να τα διορθώνουμε. Τα παιδιά έχουν μεγάλα περιθώρια βελτίωσης. Είμαι ενθουσιασμένος με τα παιδιά, σε μικρό χρονικό διάστημα 18χρονοι ποδοσφαιριστές έκαναν πολλά. Δεν πρέπει να λέμε πολλά και για να μην καβαλήσουν καλάμι ή απογοητευτούν».

Keywords
Τυχαία Θέματα