«Έδεσε» τον Βλάχο η ΑΕΚ

19:11 13/3/2012 - Πηγή: AEK365

Ποδοσφαιριστής της πρώτης ομάδας, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, θα είναι ο Κωνσταντίνος Βλάχος από τη νέα περίοδο, καθώς σήμερα ολοκληρώθηκε και τυπικά η συμφωνία ανάμεσα στη διοίκηση της ΑΕΚ και τον πατέρα του 17χρονου αμυντικού της Ένωσης. Ο δικέφαλος έπρεπε να καταβάλει στο Γαλάτσι, πρώην ομάδα του Βλάχου, το ποσό των 30.000 ευρώ προκειμένου να έχει τη δυνατότητα να τον κάνει επαγγελματία. Τα χρήματα αυτά συγκεντρώθηκαν από τους Supporters και

στο ντέρμπι της ομάδας Νέων με τον Παναθηναϊκό, ο Μάκης Κασνακίδης συναντήθηκε με τον πατέρα του Βλάχου προκειμένου να συζητήσουν και για την συμφωνία μεταξύ ομάδας και παίκτη. Οι προεργασία έγινε τα προηγούμενα 24ωρα και σήμερα ολοκληρώθηκε και το τυπικό μέρος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δύο πλευρές υπέγραψαν προσύμφωνο που θα έχει ισχύ άμεσα. Δηλαδή ο παίκτης θα πληρώνεται από τώρα, παρότι δεν μπορεί να του γίνει επαγγελματικό συμβόλαιο, κάτι που θα συμβεί την προσεχή μεταγραφική περίοδο. Μέσα σε αυτό υπάρχουν και κάποιοι συγκεκριμένοι όροι και από τις δύο πλευρές. Ο πατέρας του Βλάχου ζήτησε να υπάρξει ρήτρα, ώστε αν κάποια ομάδα του εξωτερικού ζητήσει τον γιο του μέχρι το καλοκαίρι, να μπορεί να φύγει. Κάτι το οποίο δεν μπορούσε να διαπραγματευτεί η ΑΕΚ, αφού ο παίκτης έχει το πάνω χέρι, λόγω των χειρισμών του Αδαμίδη.

Ωστόσο, οι δύο πλευρές συμφώνησαν να μπει ρήτρα σε τυχόν μεταγραφή του σε σύλλογο του εξωτερικού, που φτάνει τις 400.000 ευρώ. Αν σε αυτά τα χρήματα προστεθούν και τα τροφεία του παίκτη, άλλες 270.000 ευρώ περίπου, τότε πλησιάζουμε τις περίπου 700.000 ευρώ. Σίγουρα ένα ικανοποιητικό ποσό για έναν ποδοσφαιριστή που δεν είναι καν επαγγελματίας. Αντίθετα, αν μέχρι το καλοκαίρι δεν υπάρξει ενδιαφέρον από ομάδα εκτός Ελλάδας, τότε η ρήτρα που θα μπει στο συμβόλαιο θα αγγίζει τα 3 εκατ. ευρώ. Να τονιστεί επίσης πως με αυτό το προσύμφωνο κανένας σύλλογος εντός Ελλάδας δεν μπορεί να πλησιάσει τον παίκτη και να τον κάνει δικό του. Έστω και την ύστατη στιγμή, οι Supporters κατάλαβαν τη… γκάφα του Αδαμίδη και συγκέντρωσαν το ποσό που χρειαζόταν προκειμένου να «δέσουν» τον παίκτη, με όποιον τρόπο μπορούσαν σε αυτή τη φάση.

Keywords
Τυχαία Θέματα