Έδεσε Αλούκο η Χαλ

21:06 3/1/2014 - Πηγή: AEK365

Πριν 1,5 χρόνο ο 24χρονος επιθετικός είχε πάρει μεταγραφή στις «τίγρεις» και οι μέχρι στιγμής επιδόσεις του οδήγησαν τη διοίκηση του συλλόγου στο να του ανανεώσουν το συμβόλαιο, αφού το προηγούμενο εξέπνεε σε έξι μήνες.

Μάλιστα, παρά το γεγονός πως αντιμετώπισε πρόβλημα στον αχίλλειο και είναι νοκ-άουτ εδώ και δύο μήνες, η Χαλ του δείχνει με τον πλέον έμπρακτο τρόπο τη στήριξή της, θεωρώντας τον σημαντικό κομμάτι της ομάδας.

«Είμαι χαρούμενος με την παραμονή μου στην ομάδα. Απ' την πρώτη στιγμή, στόχος μου ήταν να συνεχίσω στη Χαλ και μου αρέσει

που τελικά επετεύχθη. Μπορεί να αργήσαμε να ανανεώσουμε τη συνεργασία μας, όμως αυτό δεν σημαίνει πως υπήρξε ουδέποτε πρόβλημα και πως σκεφτόμουν να φύγω. Όλα όσα ακούγονταν πως δεν θέλω να μείνω στην ομάδα, δεν ισχύουν. Θέλω να ευχαριστήσω τον προπονητή, τους ιδιοκτήτες και όλους τους συμπαίκτες μου, καθώς χωρίς αυτούς πιθανώς να μην ήμουν σε αυτή την ευχάριστη θέση τώρα», ανέφερε μετά τις υπογραφές ο Αλούκο!

Στην πρώτη του χρονιά στα αγγλικά γήπεδα, ο Νιγηριανός φορ είχε 8 γκολ και βοήθησε πολύ στην άνοδο του συλλόγου, ενώ φέτος έχει προλάβει να αγωνιστεί -προτού τραυματιστεί- 8 φορές, έχοντας βρει δίχτυα μία.

Keywords
Τυχαία Θέματα