Έδειξε «Ντίμι» στο τέρμα και Μπέλεκ στην κορυφή

21:06 13/1/2012 - Πηγή: AEK365

Τρία διλλήματα υπήρχαν για τον Νίκο Κωστένογλου, σχετικά με την ενδεκάδα που θα παραταχθεί στο ματς με την Ξάνθη και σύμφωνα με τη σημερινή... πρόβα, τα δύο από αυτά φαίνεται πως λύθηκαν. Το πρώτο είχε να κάνει με την παρουσία του Νίκου Λυμπερόπουλου στον κορυφή της επίθεσης ή της παραμονής του στον πάγκο, με τον Λέο Μπέλεκ να αγωνίζεται εκεί. Όπως φάνηκε από τη δοκιμή, ο προπονητής της ΑΕΚ καταλήγει στη δεύτερη περίπτωση, με τον Καμερουνέζο φορ

να παίζει μπροστά, πίσω του τον Χοσέ Κάρλος και στα άκρα τους Κλωναρίδη και Λεονάρντο.

Το άλλο είχε να κάνει με τον παρτενέρ του Νίκου Γεωργέα στο κέντρο της μεσαίας γραμμής. Εκεί που θέση διεκδικούσαν οι Καφές και Βάργκας. Τελικά, ο Κωστένογλου δείχνει να προστατεύει τον Κολομβιανό και να μην τον ρίχνει απευθείας στη... μάχη, δίνοντας προβάδισμα, για το αρχικό σχήμα, στη χρησιμοποίηση του αρχηγού της Ένωσης, με τον Βάργκας πάντως να θεωρείται δεδομένο ότι θα πάρει χρόνο συμμετοχής (ίσως και αρκετά μεγάλο), προκειμένου να είναι απολύτως έτοιμος στο ντέρμπι Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ.

Τρίτο δίλλημα ήταν ο βασικός γκολκίπερ. Ο Γιάννης Αραμπατζής είναι απολύτως καλά και επιστρέφει στην αποστολή μετά από δύο αγωνιστικές (εξέτισε με Δράμα, άρρωστος με Λεβαδειακό). Ωστόσο, οι εμφανίσεις του Δημήτρη Κωνσταντόπουλου, ειδικά στη Λιβαδειά, δεν ήταν εύκολο να τον κρατήσουν εκτός ενδεκάδας. Στο σημερινό δίτερμα ο Κωστένογλου χρησιμοποίησε και τους δύο με τους βασικούς, ωστόσο έδωσε περισσότερο χρόνο συμμετοχής στον «Ντίμι», που κατά πάσα πιθανότητα θα είναι και αυτός που θα ξεκινήσει. Όσο για την τετράδα της άμυνας, δεν αναμένεται να έχουμε κάποια έκπληξη, με τον Κοντοέ να παίζει δεξιά, τον Καράμπελα αριστερά και τους Μανωλά-Κάλα, στο κέντρο.

Keywords
Τυχαία Θέματα