Έδειξε ενδεκάδα ο Κωστένογλου

20:56 3/12/2011 - Πηγή: AEK365

Πολλές και σημαντικές είναι οι απουσίες που θα έχει η ΑΕΚ για το ματς με την Κέρκυρα την Κυριακή και είναι δεδομένο πως θα υπάρξουν αλλαγές στην ενδεκάδα, που σε μερικές θέσεις φαίνεται ότι υπάρχουν λύσεις ανάγκης. Όπως και στην προπόνηση της Παρασκευής έτσι και στη σημερινή, ο Κωστένογλου δοκίμασε το 4-2-3-1 με τους Ρίκκα και Γεωργέα αμυντικά χαφ, ελλείψει κι άλλων (ο Γκέντσογλου είναι

εκτός αποστολής και ουσιαστικά έχει... τελειώσει από την ΑΕΚ). Από εκεί και πέρα όμως υπάρχει κι ένα πρόβλημα που ο προπονητής ελπίζει να μη γίνει μεγαλύτερο. Ο Γιάννης Κοντοές αντιμετωπίζει πρόβλημα και υπάρχουν φόβοι να μην καταφέρει να ξεκινήσει το ματς. Σε μία τέτοια περίπτωση θα δούμε τον Αργυρίου (για πρώτη φορά φέτος) βασικό και στο δεξί άκρο της άμυνας.
Στην προπόνηση πάντως ο Κοντοές πήρε κανονικά μέρος, έπαιξε σαν δεξί μπακ και μαζί με τους Δέλλα, Μανωλά, Καράμπελα αποτελούσαν την αμυντική τετράδα. Αμυντικά χαφ όπως προείπαμε, στη δοκιμή, ήταν οι Ρίκκα - Γεωργέας, οι οποίοι είχαν μπροστά τους τον Λεονάρντο (αριστερό εξτρέμ), τον Μπέλεκ (δεξί εξτρέρ) και τον Χοσέ Κάρλος σε ελεύθερο ρόλο πίσω από τον μοναδικό επιθετικό που ήταν ο Σιαλμάς.
Ο Κωστένογλου έδειξε και βίντεο στους παίκτες του με τους δύο τελευταίους αγώνες της Κέρκυρας απέναντι σε Εργοτέλη και ΠΑΟΚ.

Keywords
Τυχαία Θέματα