Έχουν φαντασία οι Βόσνιοι

08:48 14/10/2013 - Πηγή: AEK365

Λίγες μέρες πριν τα κρίσιμα παιχνίδια Λιθουανία-Βοσνία και Ελλάδα-Λιχτενστάιν, η φαντασία των Βόσνιων οργιάζει όπως αποδεικνύεται και από δημοσίευμα της βοσνιακής ιστοσελίδας bhdragons.com.
Σύμφωνα με το συγκεκριμένο δημοσίευμα, η ΕΠΟ έχει υποσχεθεί χρήματα στους Λιθουανούς σε

περίπτωση που καταφέρουν να στερήσουν βαθμούς από την Βοσνία. Μάλιστα στο δημοσίευμα σημειώνεται πως η ελληνική Ομοσπονδία έχει κάνει το ίδιο, και με αποδείξεις, και με την Σλοβακία.
Στην ΕΠΟ έβαλαν τα γέλια με το δημοσίευμα σημειώνοντας πως σε δύσκολες, οικονομικά, εποχές κάποιοι φαντάζονται πως η Ομοσπονδία δίνει λεφτά αριστερά και δεξιά και προσθέτουν πως τέτοιου είδους δημοσιεύματα εξυπηρετούν συγκεκριμένους σκοπούς.
Υπενθυμίζεται πως για να προκριθεί απευθείας η Εθνική Ελλάδας στα τελικά του Μουντιάλ θα πρέπει αύριο Τρίτη, 20:00, να κερδίσει το Λιχτενστάιν στο "Γ. Καραϊσκάκης" και την ίδια ώρα η Βοσνία να μην κερδίσει την Λιθουανία καθώς σε περίπτωση ισοβαθμίας οι Βόσνιοι υπερτερούν λόγω διαφοράς τερμάτων.
Τέλος, σημειώνεται πως οι Λιθουανοί θα παραταχθούν χωρίς τους έμπειρους ποδοσφαιριστές τους, το παιχνίδι δεν θα γίνει σε πλαστικό χλοοτάπητα, όπως συνέβη με την Ελλάδα, ενώ η Βοσνία έχει προγραμματίσει φιλικό με την Αργεντινή στις ΗΠΑ τον Νοέμβριο, στις ημερομηνίες των μπαράζ.

Keywords
Τυχαία Θέματα