«Έχουμε δώσει την εντύπωση πως είμαστε βάρβαροι»

15:30 28/3/2015 - Πηγή: AEK365

Με βαριά τιμωρία κινδυνεύει η εθνική ομάδα του Μαυροβουνίου για τη φωτοβολίδα που εκτοξεύτηκε από τις εξέδρες και βρήκε στο λαιμό τον Ιγκόρ Ακινφέεφ με αποτέλεσμα την οριστική διακοπή του αγώνα με τη Ρωσία για τα προκριματικά του EURO 2016.
Στη Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία είναι έξαλλοι με τη συμπεριφορά των οπαδών και ο γενικός γραμματέας, Μόμαρ Τζούρτζεβατς δήλωσε: "Αυτοί οι φίλαθλοι τραγουδούν... Μαυροβούνιο σε αγαπάμε..., αλλά πετούν φωτοβολίδες, προσβάλλουν τους αντιπάλους

και προκαλούν όλα τα είδη επεισοδίων. Έχουμε αφήσει την εντύπωση πως είμαστε βάρβαροι και αυτό είναι εντελώς καταστροφικό. Φαίνεται ότι δεν αξίζουμε να έχουμε ένα κράτος, μια εθνική ομάδα ή μια θέση σε ένα μεγάλο τουρνουά".
Στη συνέχεια, ο γενικός γραμματέας της Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας δήλωσε: "Όσον αφορά το παιχνίδι, θεωρώ πως δεν έπρεπε να συνεχιστεί μετά το πρώτο περιστατικό. Πρέπει να ευχαριστήσουμε τον Θεό που κανείς δεν τραυματίστηκε σοβαρά.
Κατά πάσα πιθανότητα η τιμωρία μας θα είναι βαριά και έτσι θα χάσουμε μια μεγάλη ευκαιρία να λάβουμε μέρος στη διοργάνωση. Ωστόσο, αυτό που με τρομάζει είναι το γεγονός ότι μπορεί να συμβούν ξανά ανάλογα περιστατικά.
Κάποιος πρέπει να κάνει ένα βήμα παραπέρα και να πει... αρκετά... Ποιος θέλει να παίζει στην Εθνική κάτω από τέτοιες συνθήκες; Αυτοί οι παίκτες έχουν ως όνειρο να πάνε στη Γαλλία, αλλά πλέον δεν θα πάμε πουθενά".

Keywords
Τυχαία Θέματα