«Έχει... καρύδια ο κόουτς»

11:55 28/9/2012 - Πηγή: AEK365

Στην αναμέτρηση κόντρα στην Γουέστ Μπρομ για το αγγλικό Λιγκ Καπ, η Λίβερπουλ αγωνίστηκε με αρκετούς παίκτες ηλικίας 18-19 ετών με τον Τζέιμι Κάραχερ να επικροτεί την επιλογή του προπονητή Μπρένταν Ρότζερς και να σημειώνει πως μια τέτοια απόφαση για να την πάρει κανείς πρέπει να έχει... καρύδια.
Ο έμπειρος αμυντικός ξεκίνησε βασικός σε εκείνο το παιχνίδι και σε δηλώσεις του στον βρετανικό Τύπο τόνισε: "Πιστεύουμε ότι έχουμε καλούς νέους παίκτες στην Λίβερπουλ. Αλλά μπορεί να έχεις τα καλύτερα παιδιά στον κόσμο στις ακαδημίες και αν ο προπονητής δεν είναι αρκετά γενναίος

ώστε να τα χρησιμοποιήσει, τότε δεν κάνουν την διαφορά. Πρέπει να δώσουμε τα εύσημα στον προπονητή που έχει τα... καρύδια να τους χρησιμοποιήσει και εκείνοι έδειξαν ότι έχουν χαρακτήρα όταν βρέθηκαν πίσω στο σκορ από την Γουέστ Μπρομ. Δεν είναι μόνο η ικανότητα τους, είναι και ο χαρακτήρας τους. Και δεν το έδειξαν μόνο απέναντι στην Γουέστ Μπρομ, αλλά και απέναντι στην Γιούνγκ Μπόις στο Europa League. Δίνει στους παίκτες ευκαιρίες και πρέπει να τις αρπάζουν. Και μέχρι στιγμής το κάνουν".

Keywords
Τυχαία Θέματα