«Εχει ελπίδες ο ΟΦΗ»

19:47 13/7/2012 - Πηγή: AEK365

Αισιόδοξος για το μέλλον του ΟΦΗ παρουσιάστηκε σε δηλώσεις του στο Nova ΣΠΟΡ FM 94,6 o Κώστας Κλάδος.

Ο Ηρακλειώτης επιχειρηματίας εξέφρασε την άποψη πως ο ΟΦΗ έχει την βάση για να βγει αλώβητος από τα σοβαρά οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει αυτή την στιγμή, ενώ δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να είναι αυτός ο επόμενος πρόεδρος στην κρητική ΠΑΕ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του

στον Βασίλη Σαμπράκο και την εκπομπή «Ιnsiders»:

Για τα προβλήματα του ΟΦΗ: «Σε γενικότερες γραμμές πιστεύω πως δεν υπάρχουν αδιέξοδα. Έτσι και στην περίπτωση του ΟΦΗ. Η ομάδα έχει ελπίδες και απ’ όσα ξέρω επιχειρηματικά είναι βιώσιμη. Ωστόσο, για να γίνει αυτό πρέπει πρώτα να “σπάσουν αυγά”».

Για τους επιχειρηματίες του Ηρακλείου: «Δεν συνηθίζω να κατηγορώ. Αυτό όμως που διαπιστώνω είναι πως οι επιχειρηματίες που είχαν αναλάβει τις τύχες της ομάδας δεν ήθελαν να αντικαταστήσουν κάποια κατεστημένα. Από την άλλη υπήρχαν κάποια άλλα άτομα που δεν προέρχονται από τον επιχειρηματικό κόσμο δεν είχαν την απαραίτητη εμπειρία».

Για την άμεση ανάγκη ρευστού στα ταμεία της ΠΑΕ: «Αν μου επιτρέπετε πρέπει να το δούμε από κάποια άλλη οπτική γωνία. Έγινε κακή διαχείριση χρημάτων, την οποία εμείς θα προσπαθήσουμε να την αλλάξουμε. Η διαχείριση μεγάλων κεφαλαίων θα αλλάξει, προκειμένου να έχει η ΠΑΕ την δυνατότητα και την αντοχή να αντιμετωπίσει τις άλλες ομάδες. Είτε έτσι είτε αλλιώς ο ΟΦΗ δεν θα διαλύσει και θα καταφέρει να μείνει όρθιος».

Για το αν πήγε στην Γενική Συνέλευση με στόχο την θέση του προέδρου: «Εγώ δεν πήγα για να καταλάβω κάποια θέση. Εγώ πήγα απλά για να διαχειριστώ κάποια πράγματα. Στην παρούσα φάση είπα πως θα δημιουργήσουμε μια κατάσταση, από την οποία ίσως να αναλάβω πρόεδρος. Αυτή η ομάδα δεν μπορεί να μείνει στο έλεος του Θεού. Δεν έχουμε δικαίωμα να εγκαταλείψουμε την μάχη. Είπα στους συνεργάτες μου πως δεν επιτρέπεται να συμβεί κάτι τέτοιο, όμως από ότι καταλαβαίνω έχει συμβεί πολλές φορές στο παρελθόν».

Για τους στόχους της νέας διοίκησης: «Είπα πως ο ΟΦΗ θα παραμείνει ζωντανός γατί έχει βάση που τον στηρίζει. Ωστόσο, η πολιτική της ομάδας πρέπει να αλλάξει. Εμάς μας ενδιαφέρει τόσο η ομάδα άλλα και το πολιτιστικό κομμάτι. Θα κινηθούμε και σε αυτή την κατεύθυνση. Μέσα στις βλέψεις μας είναι και αυτό. Αν οι εγγυήσεις που έλαβα την Τετάρτη γίνουν πραγματικότητα να είσαστε σίγουροι πως ο ΟΦΗ θα… πετάξει».

Keywords
Τυχαία Θέματα