«Έχασε το παιχνίδι ο Μουρίνιο»

11:31 15/12/2011 - Πηγή: AEK365

Στο παιχνίδι του "Σαντιάγκο Μπερναμπέου", ο Ζοσέ Μουρίνιο έπαθε ό,τι ακριβώς έπαθε και την περσινή σεζόν και για αυτό έχασε από την Μπαρτσελόνα όπως πιστεύει ο Λουί Φερναντέζ.

Σε δηλώσεις του στην εφημερίδα "AS", ο Γαλλοϊσπανός προπονητής τόνισε για το ντέρμπι του Σαββάτου: "Ο Μουρίνιο έχασε το παιχνίδι. Το πρώτο λάθος ήταν ο Κοεντράο, επειδή ο Γκουαρντιόλα διάβασε καλύτερα το ματς, και ήταν διαφορετική η τακτική του. Ο Μουρίνιο έπαθε ό,τι την περσινή σεζόν στην ομάδα. Έπρεπε στο κέντρο να παίξουν από

την αρχή ο Τσάμπι Αλόνσο, ο Λασανά Ντιαρά και ο Κεντίρα ή ένας παίκτης που θα μπορούσε να παίξει πιο γρήγορα όπως ο Καγιεχόν. Κάθε φορά η Μπαρτσελόνα παρουσιάζει διαφορετικό πρόσωπο".

Ο Λουί Φερναντέζ ρωτήθηκε σε ποια από τις δυο ομάδες θα ταίριαζε καλύτερα ο Χαβιέ Παστόρε της Παρί Σεν Ζερμέν με τον 52χρονο τεχνικό να δηλώνει: "Δεν μπορεί ακόμα να σταθεί σε καμία από τις δυο. Θα γίνει ένας σπουδαίος ποδοσφαιριστής, αλλά χρειάζεται να αναπτυχθεί σωματικά. Μπορεί να κάνει σπουδαία πράγματα με την μπάλα".

Όσο για τον Εντέν Αζάρ της Λιλ δήλωσε: "Μπορεί να κάνει πολλά περισσότερα. Μπορεί να αξίζει η αναμονή αλλά θα προτιμούσα να τον δω με την φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης. Ταιριάζει περισσότερο με εκείνη το στυλ του. Στην Λιλ παίζει πολύ καλά, παρότι πέρσι ήταν κακή η σεζόν του".

Keywords
Τυχαία Θέματα