Εμπάργκο Αναστασίου στη NOVA

23:51 30/4/2015 - Πηγή: AEK365

Ο Γιάννης Αναστασίου συνεχίζει το... εμπάργκο στην NOVA, με τον Στιβ Ρούτερ να μιλά για την αναμέτρηση με την Κέρκυρα και την απώλεια του Γκόρντον Σίλντενφελντ"Αν έχεις όλους τους παίκτες στη διάθεση σου, τότε έχεις και περισσότερες επιλογές. Όμως κάθε παίκτης σε αυτή την ομάδα είναι σημαντικός και νομίζω ότι ο Γιάννης Αναστασίου είπε στην αρχή της σεζόν, ότι θα υπάρξει μέσα στην αγωνιστική περίοδο κάποια στιγμή για κάθε παίκτη, που θα είναι σημαντικός

και θα πάρει περισσότερες ευθύνες. Κάποιοι ποδοσφαιριστές θα έχουν την ευκαιρία τους στο ματς με την Κέρκυρα, ίσως γιατί λείπουν οι επιλογές ή γιατί το αξίζουν με βάση την εικόνα τους στις προπονήσεις", είπε μεταξύ άλλων ο Άγγλος προπονητής, ενώ αναφέρθηκε και στην απόφαση του Γκόρντον Σίλντενφελντ να επιστρέψει στην Κροατία και τη Ντινάμο Ζάγκρεμπ:

"Δεν νομίζω ότι αλλάζουν τα πλάνα μας. Προφανώς θα υπάρξουν αλλαγές σε πρόσωπα, γιατί ο Γκόρντον επέλεξε να επιστρέψει στην Κροατία και του ευχόμαστε τα καλύτερα. Και αυτό γιατί ήταν σπουδαίος σε εμάς και είναι φανταστικός χαρακτήρας. Όμως κάθε χρόνο το κλαμπ εξελίσσεται και αυτή είναι η φύση του ποδοσφαίρου. Οι παίκτες πηγαίνουν και έρχονται. Όταν άρχισε αυτή η σεζόν, κάναμε τον προγραμματισμό μας και για τα δύο επόμενα χρόνια, γιατί είχαμε ένα πλάνο 3-5 ετών και μέρος αυτού είναι η μετάβαση των παικτών. Καινούργιων και νεαρών παικτών. Θα μας λείψει, γιατί είναι καλός χαρακτήρας, όμως η δουλειά μας είναι να βρούμε κάποιον που θα πάρει τη θέση του και θα μας βοηθήσει να προχωρήσουμε στο επόμενο επίπεδο".

Keywords
Τυχαία Θέματα