Δύσκολα τον Πιερικό η Κέρκυρα

21:02 9/9/2012 - Πηγή: AEK365

Οι «Φαίακες» του Άκη Μάντζιου παρουσιάστηκαν βελτιωμένοι, σε σχέση με το τελευταίο παιχνίδι κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης για τη Super League, δημιουργώντας πολλές ευκαιρίες στην εστία των φιλοξενούμενων.

Ο Ανδρέας Βασιλόγιαννης πέτυχε το μοναδικό τέρμα του φιλικού μόλις στο 5' ύστερα από μπαλιά του Έντερ και σέντρα του Αγρίτη, ενώ στο 9' ο Ντόικιτς έδιωξε σε κόρνερ προ του Μπάρκογλου που είχε... οπλίσει.

Ο Έλληνας επιθετικός προσπάθησε να νικήσει τον Βασιλειάδη στο 17' με ωραίο σουτ, έπειτα από

συνεργασία των Κρητικού και Λεόν, ωστόσο, ο πορτιέρο των «ασπρόμαυρων» της Κατερίνης απέκρουσε.

Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να αντιδράσουν στο 39' ωστόσο, το σουτ του Ντάνι από καλή θέση, πέρασε άουτ. Στο δεύτερο μέρος και πάλι η Κέρκυρα ήταν αυτή που είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων, ωστόσο, δεν κατάφερε να πετύχει ένα δεύτερο τέρμα.

ΑΟ Κέρκυρα (Άκης Μάντζιος): Αναστασόπουλος (63' Στρατηλάτης), Ζουμπουλάκης, Έντερ, Βενέτης, Κοντοδήμος, Χαμπλ, Κρητικός, Αγρίτης (84' Σίμωσης), Λεόν (68' Σταμόγιαννος), Βασιλόγιαννης (51' Καραλής), Μπάρκογλου (78' Μπουκουβάλας).

Πιερικός (Νίκος Γκουλής): Βασιλειάδης (68' Τόλιος), Παπαστεργίου, Γιαζιτζόγλου, Ντόικιτς, Καρτσαμπάς (68' Καρτσαμπάς), Λόπεζ, Φαμπίνιο, Ίτσιος (68' Καθάριος), Κόιτς (77' Παπαδόπουλος), Σεχολάρι (77' Βραχνάς), Ντάνι.

Keywords
Τυχαία Θέματα