«Δύσκολα θα ηττηθεί η Βαλένθια»

17:51 19/11/2014 - Πηγή: AEK365

Εξαιρετικά επικίνδυνη αποστολή έχει να φέρει εις πέρας ο Ολυμπιακός, απέναντι στη Βαλένθια, σύμφωνα με τον Κώστα Σλούκα. «Όλοι γνωρίζουμε πως η Βαλένθια δεν είναι ομάδα που της αξίζει η μία νίκη μόνο. Είναι πάρα πολύ καλή ομάδα, ένας πολύ δύσκολος αντίπαλος, ο οποίος δύσκολα θα ηττηθεί εδώ. Ο κάθε παίκτης της θα είναι έτοιμος για ένα τέτοιο παιχνίδι απέναντι στον Ολυμπιακό».

Για το τι έχει αλλάξει εν συγκρίσει με το πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι φέτος:

«Πρώτα από όλα ήρθε νέος προπονητής. Νομίζω ότι η ομάδα όσο προχωράει βρίσκει το ρυθμό της, γίνεται καλύτερη, αντιμετωπίζει καλύτερα το παιχνίδι κι αυτός είναι ο στόχος της».

Για το 5-0 που έχουν φέτος στην Ευρωλίγκα: «Μιλάμε για μια επιτυχία μικρή, αυτό το 5-0 δεν σημαίνει τίποτα. Ο Ολυμπιακός κοιτάει το επόμενο παιχνίδι, όπως κάνει πάντα, και θα είμαστε έτοιμοι για ένα δύσκολο ματς απέναντι στη Βαλένθια».

Για το 10-0 πέρυσι στην κανονική περίοδο και τη συνέχειά τους στην Ευρωλίγκα που δεν ήταν ανάλογη: «Κάθε αποτυχία από την περσινή σεζόν αποτελεί εμπειρία. Κάθε παίκτης το έχει στο μυαλό του, όπως και ο προπονητής. Αυτό θα μας βοηθήσει για τη συνέχεια».

Keywords
Τυχαία Θέματα