«Δύσκολα θα φορέσει ο Τσεχ την φανέλα της Άρσεναλ»

16:28 25/3/2015 - Πηγή: AEK365

Η Άρσεναλ έχει ακουστεί ως ένας από τους πιθανούς προορισμούς του Πετρ Τσεχ, μόλις ο γκολκίπερ της Τσέλσι αποχωρήσει από το Στάμφορντ Μπριτζ.

Με πρόσφατες δηλώσεις του, ο Τσέχος τεχνικός ξεκαθάρισε πως δεν υπάρχει περίπτωση να κάτσει στην «σκιά» του Τιμπό Κουρτουά και την νέα σαιζόν και πως θα καθίσει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων με την διοίκηση της Τσέλσι για να βρεθεί μια λύση,

με την αποχώρηση να φαντάζει πιο πιθανή από ποτέ.

Μάλιστα, δημοσιεύματα θέλουν την Άρσεναλ και τον Αρσέν Βενγκέρ να θεωρούν ιδανική την περίπτωση του Τσεχ, με τον Μαρκ Μπόσνιτς, όμως, να τονίζει πως μια τέτοια μεταγραφική κίνηση δύσκολα θα πραγματοποιηθεί.

«Δεν μπορείς να κερδίσεις τίποτα αν η ομάδα σου δεν έχει έναν σπουδαίο τερματοφύλακα στο ρόστερ της και αυτό το γνωρίζει πολύ καλά ο Αρσέν Βενγκέρ. Όμως δεν νομίζω πως ο Μουρίνιο θα συναινέσει σε μία τέτοια μεταγραφή, καθώς ενδεχόμενη μετακίνηση του Τσεχ στο «Έμιρεϊτς», θα ανεβάσει επίπεδο τους «κανονιέρηδες» και αυτό είναι κάτι που, φυσικά, ο Μουρίνιο δεν θα ήθελε», υποστηρίζει ο πρώην τερματοφύλακας των Τσέλσι και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Keywords
Τυχαία Θέματα