Δυσαρέσκεια ΣΕΓΑΣ για Παπαχρήστου

12:18 21/3/2013 - Πηγή: AEK365

Βαρύτατο είναι το κλίμα στις τάξεις του ΣΕΓΑΣ για την Βούλα Παπαχρήστου και σύμφωνα με ρεπορτάζ του stivoz.com, επίκειται συνεδρίαση της Επιτροπής Υψηλού Αθλητισμού για να τεθεί εκτός σχεδιασμού. Αναλυτικά, στο δημοσίευμα αναφέρονται τα εξής: «Για μία ακόμη φορά η Βούλα Παπαχρήστου αποτελεί πηγή προβληματισμού για

το ΣΕΓΑΣ. Γιατί οι μήνες πέρασαν και τίποτα δεν άλλαξε στην υπόθεση της τριπλουνίστριας, η οποία για μία ακόμη φορά δείχνει ασυνέπεια στις προπονήσεις. Για την ακρίβεια, ο προπονητής της, Γιώργος Πομάσκι αγνοεί το πού βρίσκεται η άλτρια τον τελευταίο μήνα!
Η ομοσπονδία έχει ενημερωθεί για το ζήτημα και όπως φαίνεται η περίοδος ανοχής τελείωσε για την Παπαχρήστου. Έτσι ο Κώστας Παναγόπουλος ζήτησε από την Επιτροπή Υψηλού αθλητισμού να συνεδριάσει για το ζήτημα. Αυτό θα γίνει την ερχόμενη Τρίτη και η πρότασή τους θα τεθεί προς έγκριση στη συνεδρίαση του ΔΣ του ΣΕΓΑΣ μία ημέρα αργότερα.
Η υπόθεση αυτή ξεκίνησε από το φθινόπωρο, όταν η Παπαχρήστου άρχισε να χάνει προπονήσεις χωρίς λόγο και χωρίς να ειδοποιήσει τον Πομάσκι. Αρχικά ο αρχιπροπονητής, Δημήτρης Ευαγγελόπουλος και στη συνέχεια ο πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ συζήτησαν μαζί της και εκείνη δεσμεύθηκε πως θα δείξει επαγγελματική συμπεριφορά στη συνέχεια. Κάτι που όμως δεν έγινε. Ο κόμπος είχε φτάσει στο χτένι εδώ και καιρό και πλέον μετά από τη νέα εξαφάνισή της- ζήτησε άδεια 15 ημερών από τον προπονητή της και λείπει τις διπλάσιες σύμφωνα με τον Πομάσκι- στην ομοσπονδία αποφάσισαν ότι ήρθε η ώρα για δραστικές κινήσεις.
«Εξαντλήσαμε και με το παραπάνω την υπομονή», είναι η θέση του Παναγόπουλου στο ζήτημα. Ο πρόεδρος θα περιμένει την πρόταση της ΕΠΥΑ, αλλά είναι σχεδόν βέβαιο πως θα αποφασιστεί από την ομοσπονδία η αναστολή των προνομίων που απολαμβάνει η Παπαχρήστου ως αθλήτρια του σχεδιασμού. Θα εφαρμοστεί δηλαδή αυτό που εδώ και περίπου τρεις μήνες ζητούσε επίσημα ο προπονητής της, να κοπούν τα χρήματα που εξακολουθεί να εισπράττει η αθλήτρια παρότι δεν γυμνάζεται».

Keywords
Τυχαία Θέματα